Support your locals

NENI OPENT POP-UP IN AMSTERDAM-OOST

Eastsiders’ en fans van het populaire NENI kunnen hun hart ophalen; het Oost-Mediterrane restaurant opent een pop-up in Amsterdam-Oost! Vanaf nu kan niet alleen Amsterdam-Zuid, maar het overgrote deel van onze hoofdstad thuis genieten van die overheerlijke Oost-Mediterrane cuisine.

De NENI pop-up is gevestigd in het Lancaster Hotel, in de oude keuken van ‘The Birdhouse’, in de Plantagebuurt en is elke donderdag t/m zondag van 17.00 tot 20.30 open voor takeaway. Woon je net iets te ver weg of ben je niet in de gelegenheid die kant op te reizen? No worries, in samenwerking met Uber Eats bezorgt NENI nu ook in Amsterdam-Oost, in het overgrote deel van het centrum (Grachtengordel en De Wallen) en in De Pijp.

Het menu staat vol heerlijke NENI-gerechten. Bijvoorbeeld diverse plantaardige mezzes als labaneh en baba Ghanoush, een popcorn falafel D.I.Y.-box, een overnight pulled lamb en de signature cheesecake. Voor de complete NENI experience at home bestel je de ‘Balagan Box’ voor twee of vier personen – met of zonder een fles wijn – en vier je het leven met een tafel gevuld met de gezellige en vooral heerlijke chaos waar NENI om bekend staat.

Ook het restaurant van NENI in Amsterdam-Zuid is op bovengenoemde tijden nog steeds open voor takeaway en delivery. Het menu bekijken en bestellen doe je hier.