Knappe hotspot

New in town: high end restaurant Secret Garden

Sinds augustus is onze hoofdstad weer een horecaparel rijker. Middenin het Amsterdamse centrum vind je in een monumentaal pand aan de Reguliersdwarstraat high end restaurant Secret Garden. Geïnspireerd op multidisciplinaire horecagelegenheden in onder meer Londen, Madrid, Dubai en Parijs, is dit restaurant een plek waar niet alleen gedineerd kan worden.

Secret Garden heeft een prachtig verstopte binnentuin aan de achterzijde en ook binnen floreert de groene weelde. Door het gebruik van natuurlijke producten als hout, metaal en steen en uiteraard veel groen en planten, waan je je als bezoeker aan de rand van het Amazonewoud.

Secret Garden

Broers

Het restaurant is in handen van de broers Roy en Mike Poppes. Met meer dan tien jaar ervaring in de internationale horeca, misten zij in Amsterdam een echt volwassen, internationaal georiënteerde zaak met beleving. Een etablissement waar je na het diner niet de stad meer in hoeft, omdat je er de avond voort kunt zetten met cocktails. Het monumentale pand is van binnen en van buiten volledig gerenoveerd, onder het oog van architect Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder meer het werk voor Lolo Amsterdam, SushiSamba London en The Markt New York.

Secret Garden

Keuken

De keuken wordt geleid door chef-kok Jeroen Romanesko en het menu van Secret Graden is samengesteld vanuit de Nikkei Cuisine. Deze fusion stijl combineert de delicate en elegante smaken van de Japanse keuken en de frisheid en pit van de Peruviaanse keuken en wordt in shared dining vorm geserveerd. Van traditionele Peruviaanse ceviche tot Wagu A4 steak van de robata grill. De Japans-Peruviaanse fusion is ook op de cocktailkaart duidelijk terug te vinden, met cocktails die veel Zuid-Amerikaanse producten bevatten. 

Secret Garden

Drie ruimtes

Het restaurant is opgedeeld in drie verschillende ruimtes. In het Garden Restaurant wanen bezoekers zich in tropische sferen door de vanuit het plafond komende beplanting en het felle kleurgebruik. In de Bar Lounge bevindt zich een ruime cocktailbar, waaraan ook gegeten kan worden. De Private Garden Room is voorzien van eigen bar en cocktailstation en kijkt uit over de monumentale tuin. Hier is ruimte voor groepen tot 46 man voor een sitting diner (tot 60 staand) en mogelijkheid voor aanvullend entertainment. 

Secret Garden

Adres: Reguliersdwarsstraat 38-40, 1017 BM Amsterdam