nieuwe hotspot in utrecht

JackRabbit

Nieuwe hotspot in Utrecht

Talkies’ Marjolein de Wit woont al jaren in Utrecht en heeft intussen alle (oké, bijna alle) bars, restaurants en lunchrooms van de stad ontdekt. Het gebeurt dan ook niet vaak dat ze verrast wordt door een nieuwe plek. Tot ze werd uitgenodigd bij JackRabbit!

Dit unieke bar-restaurant concept is gelegen aan de Neude, een gezellig en druk plein in hartje centrum. Het is echt een plek waar mensen, zowel locals als toeristen, graag borrelen en waar veel jaarlijkse activiteiten worden georganiseerd. De kwaliteit van de gerechten van de omliggende restaurants vind ik echter altijd wat onder niveau. Snel, makkelijk en niet zo spannend. Tot je in JackRabbit terecht komt! Hier is alles anders en daarom zo uniek en verrassend. Omdat dit zowel bar als restaurant is, is JackRabbit de hele dag geopend en echt een plek waar je ’s ochtends je laptop openslaat en geniet van een koffie en ontbijtje, maar ook een plek waar je graag op vrijdagavond het weekend inluidt met cocktails!

In de keuken staat passie voor kwaliteit, unieke gerechten en verse producten centraal. En dat proef je. Je kunt hier heerlijk ontbijten met gezonde sapjes, verse smoothies en heerlijke koffie, maar ook verrukkelijke broodjes staan op het menu voor lunch! De kaart is ‘MediterrAsian’ georiënteerd, wat betekent dat het brood in eigen steenoven wordt gebakken (bestel echt die flat bread, garlic butter & sea salt!) en waar je Tuna Sashimi en Grilled beef tataki kunt bestellen, maar ook een goede entrecote. Echt smaakvol en met zorg samengesteld, maar toch casual en relaxed samengesteld. Quality comfortfood, daar hou ik van!

Het eten kan nog zo goed zijn, als de service slecht is, haak ik eerlijk gezegd snel af. De lieve mensen van JackRabbit weten hoe het werkt. Zeer gastvrij, ongedwongen én vakbekwaam. Precies zoals je wil. Wij kregen leuke info over de gerechten en cocktails, de wijn en het restaurant. Niets ontbrak.

Oja, en heb je een feestje te organiseren? Op de eerste verdieping is een grote ruimte te huren voor bijzondere gelegenheden.

Wij hebben verrassend lekker genoten van het heerlijke eten, een goed glas wijn en de fijne sfeer. Deze kleurrijke parel in Utrecht moét ik met je delen!

JackRabbit
Neude 29
3512 AE Utrecht