Bestellen maar

Thais voor thuis

Restaurants sluiten hun deuren, mensen werken massaal thuis, universiteiten bieden online colleges aan en de sportactiviteiten worden naar buiten verplaatst. Hoe belangrijk en essentieel deze maatregelen ook zijn, het is wel een beetje saai. Ben je vanavond toe aan iets leuks en lekkers? Goed nieuws! Talkies heeft een aantal heerlijke Thaise restaurants mét bezorgmogelijkheid voor je op een rijtje gezet. Geen keuken zo spannend als de Thaise. Bye bye quarantainesleur, geniet van heerlijke gerechten en fantaseer alvast over je volgende bezoek aan Thailand!

Bird Thai in Amsterdam

Normaal gesproken sta je eerst een tijdje in de rij voor dit populaire restaurant voordat je aan tafel kan. Het wachten aan de Amsterdamse grachten is voorbij, want Bird staat nu op Thuisbezorgd! Je kunt nu thuis op je gemakje Netflixen tot de heerlijk Thaise gerechten worden bezorgd. De groene en rode curries zijn de specialiteiten van de kok en dus zeker het proberen waard. Ook heeft dit restaurant een groot aanbod aan gerechten zonder vlees en vis, perfect voor vegetariërs dus!

Authentiek Thailand in Utrecht

De Thai in Utrecht staat bekend om hun authenticiteit en kwaliteit, waarbij het restaurant trouw blijft aan de culinaire cultuur en invloeden van Thailand. Heb je, na de quarantainetijd, een trip naar Thailand op de planning staan? De heerlijke gerechten van de Thai geven je alvast een voorproefje van wat je te wachten staat. Zelf noemen ze het ‘een palet van tradities en nieuwigheden, catering op je gehemelte’. Dat belooft veel goeds!

Beleef Khao San Road in Den Haag

Khao San Road is een bekende straat in Bangkok, geliefd bij vele backpackers. Het Khaosaan Road Thai Street Food Restaurant in Den Haag is ook geliefd, maar dan onder de Thai foodlovers. Ben jij al eens in Bangkok geweest? Herbeleef je reis naar de prachtige stad door hier een bestelling te plaatsen en denk aan de mooie stranden, fascinerende tempels én de heerlijke cuisine van het land. Het restaurant staat bekend om de snelle bezorging, dus in een mum van tijd kun je genieten van al het Thaise lekkers.

T-thai in Breda

Thong, de eigenaar van het gerenommeerde Thaise restaurant (Nakorn Thai) in Dordrecht, heeft onlangs de deuren geopend in Breda. In het genoegelijke restaurant serveren ze de hoogste kwaliteit Thais eten. Thong en zijn staf van Thaise mensen staan voor je klaar in het prachtige pand, huis ‘Den Wildeman’ uit 1613, aan de Haagdijk 78.

De beste Tom Kha Kai in Leiden

Ook in Leiden kun je genieten van de Thaise keuken, bij restaurant Siri Thai. Een bezoekje aan het sfeervolle, stijlvolle restaurant zit er helaas even niet in, maar gelukkig zijn ze open voor bezorging. Volgens velen hebben ze de allerbeste Tom Kha Kai van de wereld, zeker de moeite waard dus!

Proef de jarenlange ervaring in Eindhoven

Al dertig jaar is Restaurant Sala Thai heel geliefd in Eindhoven. Hier wordt gebruik gemaakt van veel groenten en kruiden, precies zoals we dat van de Thaise keuken gewend zijn. Pittig betekent bij Sala Thai dan ook écht pittig. Je kunt dagelijks afhalen en bij bestellingen vanaf vijftig euro bezorgen ze ook thuis.

Genoeg keuze dus om de Thaise sferen naar je eigen woonkamer te halen. Wil jij thuis het idee creëren dat je in het paradijselijke Thailand bent? Laat het geluid van de zee door je speakers stromen, maak je favo cocktail en verwen jezelf met de lekkerste Thaise gerechten. Ook leuk: probeer de gerechten zelf na te maken. Gegarandeerd vermaak en misschien ontdek je wel een nieuwe passie!