Talkies Tip

Hier dineer je volledig in roaring twenties stijl

Op 19 oktober 2023 is Ventuno geopend, een dining experience in de skylounge van Ruby Emma Hotel Amsterdam op de 21ste verdieping. Met interieur geïnspireerd op de Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties. En met een menukaart met hoogtepunten van de moderne Italiaanse keuken. Een nieuwe must visit hotspot!

Het uitbundige maar stijlvolle interieur is geïnspireerd op de Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties. De menukaart biedt heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken.

Terwijl de stad aan je voeten ligt, zorgen dj’s en ander entertainment ervoor dat je de perfecte avond uit bij VENTUNO beleeft. Ook geniet je hier van een panoramische uitzicht dankzij de ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen.

AI kunst

In verschillende ruimtes worden transcendente verhalen verteld door vrouwelijke personages, uitgebeeld in kunstwerken gegenereerd door kunstmatige intelligentie. VENTUNO wil haar innovatieve geest benadrukken door de tastbare en digitale wereld samen te brengen. Elk kunstwerk is niet alleen fysiek te bewonderen, maar ook beschikbaar als digitaal bezit in de vorm van een NFT. Zo wordt je zelf eigenaar t van een kunstwerk en maak je deel uit van de expressieve, levendige wereld van VENTUNO. Op deze hotspot komen kunst, technologie en gastronomie samen!

Ga naar ventunoskylounge.com voor meer informatie en reserveringen.