Beach please

Unieke stadsoase bij STRND in Breda

Breda is deze zomer een hotspot rijker! Na het succes van de populaire pop-up locatie in Eindhoven vorig jaar, verhuist Insight Beach voor het komende zomerseizoen naar STRND in Breda. Zodra de terrassen weer opengaan, kun je er de hele zomer komen chillen, zwemmen, eten en drinken. Ervaar een echte beach experience in de stad, natuurlijk geheel coronaproof.

Op het terrein van STRND in Breda is het straks heerlijk vertoeven bij de uniek ingerichte stadsoase van Insight Beach. Ondernemers Robert Pietersen, Jeroen van Schie (Insight Events), Sipke Schrijnen en Marijn van Dijke (STRND) hebben de handen ineengeslagen om jou de meest relaxte zomer in eigen land te bezorgen. STRND is een ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag de beste service samengaat met relaxte vibes. Samen met Insight Beach is STRND dé plek om de zomer te vieren!

Naast het zwembad kun je lekker chillen op een comfortabel loungebed, een cabana of zak je onderuit in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen geniet je van heerlijke mediterrane en Aziatische hapjes van top-chef Pascal Ariëns, frisse cocktails en beats van Nederlandse top dj’s.

Bohemian chique je vakantie vieren, dat is wat je doet bij Insight Beach. Zon, vrijheid, lekkere beats en een dagelijks verrassend programma vormen de perfecte mix voor deze exclusieve strandbeleving in de stad. Ook voor ontspannende yogasessies en hippe modeshows kun je bij Insight Beach terecht. Wil je met een groep komen? Geen probleem. Je kunt via de website ook reserveren voor een borrel of een barbecue met je collega’s, of voor een feestje met vrienden.

Insight Beach is (zodra het weer mag) dagelijks geopend van 10.00 tot 23:00 uur. Check de website voor meer info.