Moët & Chandon

Vier je bijzondere momenten

Ook in deze quarantainetijden en tijden van social distancing zijn er veel momenten die het waard zijn om te vieren. Van verjaardagen en geboortes tot huwelijken en andere bijzondere momenten! Dingen die we zeker niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Hoe kunnen we iemand nu tóch op een persoonlijke, bijzondere wijze verrassen? Creëer een speciaal moment op afstand met de Limited Edition Champagne Box van Moët & Chandon, die ervoor zorgt dat een persoonlijke boodschap op elegante én stijlvolle wijze wordt afgeleverd!

De nieuwe Champagne Box bestaat uit een fles Moët & Chandon Brut Impérial en twee prachtige flutes. De beroemde Brut Imperial kent expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast. Qua smaakbeleving is hij vineus, fijn, levendig en romig met zachte rondingen. ‘Brut’ verwijst naar de prettig droge smaak en ‘Impérial’ naar de jarenlange voorkeur van Napoléon voor deze champagne. Ook zit er een stijlvolle kaart van luxe karton in de limited edition box, met je eigen persoonlijke boodschap – handgeschreven met vulpen zoals je dat thuis ook zou doen.

Er zijn veel mooie momenten om te vieren met een mooi glas champagne. De box is perfect om iemand op een bijzondere wijze in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken, te bedanken, te feliciteren of gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt. De persoonlijke verrassing maakt het éxtra speciaal! Een echt ‘Moët-moment’ – van het ontvangen van de box, het openen van de fles én het vullen van de glazen. De box is ook een ultieme tip voor een sprankelende Moederdag! Om moeders extra te verwennen, zeker in deze uitdagende periode. Geef je moeder een sparkle of joy!

De Champagne Box van Moët & Chandon is verkrijgbaar bij https://www.champagnebabes.nl/ en https://www.club-champagne.nl/.