Artsy Retro by Westwing Collection

Dé collectie voor een artistiek en retro interieur

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe interieuritems en hou jij van retro? Lucky you! Westwing lanceert een nieuwe collectie; Artsy Retro by Westwing Collection. De collectie bevat elementen uit de 60s, maar dan iets rustiger en met een meer volwassen look & feel. Perfect voor het creëren van een artistiek interieur waar je continu inspiratie uithaalt, maar ook om een fijne vibe te creëren waar je lekker in kunt relaxen na een lange dag. Get inspired!

Woonkamer

De fauteuils uit de nieuwe collectie passen perfect binnen een zacht kleurschema van gebroken wit en natuursteengrijs. Breng artsy sferen in huis door opvallende details met decoratieve objecten in terracotta en zwart te combineren. Top het geheel af met een salontafel (of meerdere) met travertin-look.

Eetkamer

Of het nu een brunch, borrel of familiediner is; de eettafel is de favoriete ontmoetingsplaats in elk huis. Het model uit de Artsy Retro-collectie komt in natuurlijk hout met een marmeren blad. Style de tafel helemaal af met kleurrijke glazen en servetten, donkere keramieken borden en gouden bestek. Zo creëer je een stijlvolle retro look met een twist.

Slaapkamer

Creëer een wow-factor in de slaapkamer met retro-elementen, zoals een bed met Weens vlechtwerk en geraffineerde loungestoelen. Opvallende elementen in de vorm van grafische patronen en ronde vormen, maar tóch een oase van rust.

Credits: Westwingnow