GENIETEN VAN TRADITIE EN TOEKOMST

Ontdek Mouton Cadet

Wat is een betere manier om deze tijd van het jaar te vieren dan met een goed glas wijn? Voor diegenen die streven naar een combinatie van kwaliteit, geschiedenis en duurzaamheid, bieden de biologische wijnen van Mouton Cadet de perfecte keuze. Deze wijnen, voortgekomen uit de beroemde Rothschildfamilie, belichamen niet alleen vakmanschap en traditie, maar ook een hedendaags bewustzijn voor de natuur en de toekomstige generaties. Laten we proosten op de smaak van de zomer!

In de wereld van wijn staat de naam Baron Phillipe deRothschild voor traditie, innovatie en kwaliteit. Deze beroemde familie, ontstaan in de late 18e eeuw, heeft de wijnindustrie gevormd en verrijkt met een rijke geschiedenis en een diepgaand begrip van vakmanschap.

De erfenis van Baron Phillipe de Rothschild begon in 1853, toen Baron Nathaniel, een van zijn voorouders, Château Mouton Rothschild verwierf en het begon te transformeren tot een van ‘s werelds meest gerespecteerde wijndomeinen. In 1930 zette Baron Phillipe de Rothschild zelf zijn stempel op de wijnwereld door Mouton Cadet te lanceren, een merkwijn die Bordeaux-wijnen toegankelijk maakte voor een breder publiek, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Vandaag de dag zet de volgende generatie, vertegenwoordigd door Nathan en Mathilde, de traditie voort met de nieuwe biologische wijnen Mouton Cadet Blanc x Nathan en Mouton Cadet Rosé x Mathilde. Deze wijnen, vernoemd naar de kleinkinderen van Baron Phillipe de Rothschild, belichamen de essentie van vakmanschap en toewijding die de familie Rothschild kenmerkt, maar met een hedendaagse twist.

Wat de biologische wijnen van Mouton Cadet onderscheidt, is zijn toewijding aan duurzaamheid en bewustzijn. Door biologische teeltmethoden en veganistische certificeringen te omarmen, zet Mouton Cadet een nieuwe standaard voor milieuvriendelijke wijnproductie. Elk glas van de biologische wijn van Mouton Cadet is niet alleen een viering van smaak, maar ook van respect voor de natuur en toekomstige generaties.

De wijnen zelf zijn een weerspiegeling van de Frans-Atlantische kuststijl, waar ontspanning en genieten centraal staan. Mouton Cadet Rosé x Mathilde, met zijn sprankelende frisheid en fruitige tonen, roept beelden op van zonovergoten stranden en lange, relaxte middagen. Mouton Cadet Blanc x Nathan, met zijn harmonieuze balans, is perfect geschikt voor een zomerse avond. Of je nu geniet van een glas op een zomerse picknick, een barbecue met vrienden of gewoon een rustige avond thuis; de biologische wijnen van Mouton Cadet nodigt uit tot het vieren van het goede leven.

Via drinkeheroes.nl ontvang je met de korting ‘Zomer25’ 25% korting. Happy Summer!