Exclusieve interieurcollectie

H&M Home X Diane von Furstenberg

H&M HOME komt met een inspirerende samenwerking met niemand minder dan internationaal modeontwerpster Diane von Furstenberg. Haar iconische fashionprints en kleurrijke stijl komen samen in een exclusieve interieurcollectie, die volgend jaar gelanceerd wordt.

De opvallende interieurcollectie bestaat onder andere uit vazen, kussenhoezen, dekens en kaarsen. Met de expressieve prints en kleuren – die zijn gekozen en samengesteld door Diane von Furstenberg zelf – wil de succesvolle ontwerpster een gevoel van vreugde en energie toevoegen aan woningen van interieurliefhebbers wereldwijd. Naast ontwerpen, is interieur ook een grote passie van Diane. Haar enige regel is hierbij: zorg dat je huis een reflectie is van wie je bent. Het belangrijkste is volgens haar dat je een ruimte creëert, waarin je je volledig comfortabel voelt en die laat zien wie je bent.

“Ik vind het geweldig om met H&M HOME samen te werken, vooral omdat interieur een grote passie van mij is. Een woning is zowel een plek om tot rust te komen, als een ruimte waar je nieuwe energie krijgt en je eigen look en feel kwijt kunt. Ik hoop er met deze samenwerking voor te kunnen zorgen dat mensen met hun eigen interieur aan de slag gaan.”

Diane von Furstenberg