Outdoor tv

Samsung lanceert The Terrace TV

Het is volop lente en dus hét moment om onze tuin een upgrade te geven. Ben jij bezig met het realiseren van een next level buitenterras? Met de nieuwe lifestyle TV van Samsung maak je jouw buitenterras helemaal af. Het merk lanceert The Terrace; een QLED 4K TV voor buiten! Ideaal voor heerlijke outdoor bioscoopavonden in eigen tuin of op je dakterras.

The Terrace is speciaal ontworpen voor buiten. Winter of zomer, regen of zon, overdag of ’s avonds – The Terrace zorgt altijd voor prachtig beeld. De QLED 4K TV heeft een hoge helderheid voor realistische kleuren en haarscherp beeld, ongeacht de omstandigheden. De Direct Full Array achtergrondverlichting zorgt voor diep contrast. Dankzij een speciale antireflectie is een ongestoorde kijkervaring verzekerd, zélfs bij het schitteren van de zon. Overdag voetbal kijken of ‘s avonds een film? Adaptive Picture past het beeld aan naar de lichtomstandigheden. Gelukkig kan de The Terrace ook tegen een stootje. Met de IP55-bescherming is hij weerbestendig én hebben water en stof weinig kans. Vanzelfsprekend wordt er standaard een beschermhoes meegeleverd, maar ook zonder komt de TV de meest barre winters door. Hij functioneert namelijk prima tot maar liefst -31°C.

The Terrace is uitgerust met alle slimme functies die je van een Samsung QLED TV mag verwachten. De TV is eenvoudig te installeren en bevat talloze Smart TV features. Verbindt je Samsung smartphone eenvoudig met de TV door hem tegen de rand van het scherm te tikken. Optioneel zijn twee robuuste muurbeugels los verkrijgbaar, die je zo kunt kantelen dat je altijd het perfect zicht hebt. Uiteraard heb je toegang tot Samsungs Smart Hub en al je favoriete apps. Ook kun je een Ci+ module gebruiken en met HDBase T haal je het beeld en geluid van je decoder tot wel 100 meter in de tuin. Om je outdoor experience helemaal af te maken, kan je de audioprestaties van The Terrace uitbreiden met de speciale The Terrace Soundbar (210W 3.0Ch). De krachtige ingebouwde woofer levert rijke bas, de Distortion Cancelling garandeert zuiver en helder geluid.

The Terrace is vanaf april beschikbaar, de Terrace Soundbar vanaf mei. Kijk voor meer informatie over The Terrace op Samsung.com.