Music meets art

Schilderijlijst met wifi-speaker

Op zoek naar een unieke speaker, die ook prachtig staat in je interieur? IKEA en Sonos lanceren een nieuwe SYMFONISK wifi-speaker: een speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kan je genieten van hoge kwaliteit geluid én van een mooi kunstwerk dat past in je interieur.

SYMFONISK combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. De SYMFONISK-schilderijlijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. De speaker wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel, met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast zijn er in totaal twaalf verwisselbare panelen beschikbaar, zodat de speaker past bij verschillende soorten kunst in huis en bij elk interieur: van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten.

De speaker maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Ook kan de speaker gebruikt worden als enige geluidsbron in de kamer. Net als de andere SYMFONISK-producten is de speaker te bedienen via de Sonos-app – daardoor is er toegang tot meer dan honderd streamingdiensten. Als je in het bezit bent van meerdere speakers kan je elke speaker individueel aansturen. Je kan bijvoorbeeld muziek afspelen in de ene kamer terwijl de kinderen in een andere kamer naar een luisterboek luisteren, of in het hele huis dezelfde muziek afspelen. Daarbij kan je de speakers koppelen voor stereogeluid.

De SYMFONISK-schilderijlijst met wifi-speaker is vanaf 15 juli verkrijgbaar in alle IKEA-winkels en op IKEA.nl.