Home tour

Thuis bij Chantal Bles en Robert Doornbos

Er is op dit moment één huis dat íedereen van binnen wil zien. Een interieur waar je een glimpse van hebt gezien op Instagram en ik weet mensen die aan dat account gekluisterd zitten in de hoop meer foto’s van ruimtes te zien dan enkel dé kinderbadkamer die over ieders tong ging de afgelopen weken. Juist! Huize Doornbos-Bles. Talkies heeft de primeur!

In mum van tijd stroomden duizenden likes binnen op de post van de nieuwe kinderbadkamer op het account van Chantal Bles. Stylist of the famous and fabulous bewijst met haar design van hun waanzinnige family home dat goede smaak te vertalen is op elk vlak. Bles verzorgt personal shopping in de mode en in interieur. Een passie die zich steeds meer ontvouwt; ‘Ik help mensen graag van hun huis een thuis te maken. Stiekem was ik altijd al meer bezig met mijn interieur dan met mode. Een passie die ik nu inzet voor vele nieuwe klanten.’ Haar oog voor esthetiek en creatieve ideeën liet ze de vrije loop en creëerde het droomhuis voor haar en haar gezin. Na een aantal turbulente jaren lijkt er rust te zijn gekomen in de levens van voormalig coureur Robert Doornbos en styliste Chantal Bles. En dat zie je terug in het interieur van hun waanzinnige huis. A new beginning. Daar loop je als eerste tegenaan bij binnenkomst in de imposante hal. Titel van het kunstwerk dat aan de muur hangt gemaakt door Anne Mei Poppe, een cadeau van haar ouders voor hun nieuwe ‘stulpje’.

Chantal: ‘Het kunstwerk en haar titel staat symbool voor dit huis. Dit huis voelt ook écht als een nieuw begin voor ons gezin. Daarom hangt dit prachtige werk in de hal. Een ruimte die ik liefst zag met torenhoog trappengat en de aannemer en Robert onmogelijk achtten toen we hier voor het eerst binnenkwamen. Maar ik hou wel van een uitdaging. En zie hier. Gelukt hoor, haha!’ Aldus de vrouw des huizes.

Check de volledige home tour in de nieuwe editie van Talkies Magazine!

Tekst: Kristina Bozilovic
Fotografie: Bastiaan van Musscher