Hier doe je inspiratie op!

Tip: bezoek deze compleet verzorgde huisshow voor outdoor interieurinspiratie

Op 28 en 29 januari vindt de compleet verzorgde huisshow van Borek, Max&Luuk én YOI plaats in Oisterwijk. Om jou te voorzien van alle informatie over de nieuwe buitenmeubilaircollecties voor 2023. je wordt uitgenodigd om de spraakmakende collecties met eigen ogen te aanschouwen, in een informele en culinaire setting.

High end buitenmeubilair

Met tafels van ruim zes meter, een buitenkeuken, een aansluitende high dining tafel inclusief verwarmingselementen, modulaire lounge en nog veel meer leggen de merken de lat in de outdoor branche hoog en met een bezoek aan de huisshow ben je hier als een van de eerste getuige van. De merken staan bekend als vooruitstrevend en verfrissend en dat zien we dan ook zeker terug in de collecties voor komend jaar. Laat je inspireren en krijg direct persoonlijk advies voor de inrichting van jouw terras en/of buitenruimte! 

Culinair genieten

Bij een bezoek aan de showroom kom je niets te kort op culinair gebied. Tijdens dit inspiratie & lifestyle event zorgt Bart van de Wal voor uitgebreide wijn & spijs en hiermee laat je je inspireren onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Patrick, van Wijnhalen uit Oisterwijk, wil de wereld van wijn voor eenieder toegankelijk maken. Tijdens het event laat hij je kennismaken met een uiteenlopend assortiment van de heerlijkste wijnen. Natuurlijk vertelt Patrick alles over de wijnen. Want hoe meer je erover te weten komt, hoe meer je ervan gaat houden, en hoe meer je ervan zult gaan genieten.

Senso gietvloeren

Tijdens het evenement is Senso vertegenwoordigd om je alles te laten zien van de onbegrensde mogelijkheden van een gietvloer. Een naadloos canvas voor een prachtige, duurzame en aangename basis voor ieder interieur. Senso vloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zijn comfortabel en verend, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan opties en uitvoeringen.

Meld jezelf aan en maak tijdens het evenement direct kans op een Leno bean bag t.w.v. € 1.495,-