queens don’t gatekeep

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceren podcast ‘How to get the job (done)’

Yeliz Çiçek en Anna Nooshin hebben hun gezamenlijke podcast ‘How to get the job (done)’ gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness

Elke maandag om 17 uur komt een nieuwe aflevering online op Spotify, de perfecte kickstart van je week en inclusief genoeg inspiratie om je business of carrière een boost te geven. De bekende zakenvrouwen delen al hun kennis die zij de afgelopen 12 jaar opdeden in de media- en modewereld en zeker niet zonder een kritische noot of lach, want ze delen ook een innige vriendschap. Van investeren tot personal branding en tips voor effectief netwerken: alle onderwerpen om je business of carrière te laten glowen en growen komen voorbij.

Ook worden elke week vragen behandeld die vrouwen stellen via Instagram of TikTok en bellen de dames met een expert uit de sector, die op hun ‘speed dial’ zit. Denk aan de psycholoog waar Yeliz maandelijks op de bank zit, de investeerder waar Anna veel mee werkt of de modestylist waar Yeliz al jaren mee samenwerkt in de bladenwereld.