Stage Memories

Beleef musicals vanaf de bank

Heb jij Netflix al helemaal uitgespeeld en ben je toe aan iets anders dan series en films? Goed nieuws! Stage Entertainment Nederland lanceert Stage Memories – een online platform vol content uit de archieven van Joop van den Ende Theater Producties en Albert Verlinde Entertainment. Een ware musical schatkamer vol fragmenten van iconische producties van de afgelopen twintig jaar!

Stage Memories bevat veel verschillende content. Er wordt een aantal musicalregistraties toegevoegd aan het platform en je kunt een exclusief kijkje nemen achter de schermen van verschillende musicals. Daarnaast worden er bijzondere scenes en fragmenten getoond en krijgen mensen nog nooit eerder vertoonde beelden te zien. Ook geven verschillende musicalacteurs thuisconcerten en blikken ze terug op hun favo musicalmomenten. ‘Piaf de Musical’ uit 2008 is de eerste musical op het platform, als eerbetoon aan Liesbeth List. Wekelijks wordt nieuwe content aan het platform toegevoegd. Perfect voor iedere musicalliefhebber!

“In deze moeilijke periode is er extra behoefte aan nostalgie en entertainment. Via Stage Memories willen we de mogelijkheid bieden om veilig vanuit huis te kunnen genieten van musicals, die wij in de afgelopen twintig jaar op de planken hebben gebracht. Het is ontzettend mooi dat we op deze manier toch nog entertainment kunnen aanbieden en musicals uit het verleden weer kunnen laten herbeleven.”

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland