(C)inema

De private cinema van restaurant C

Restaurant C komt met een unieke samenwerking met hifipartner iEar. Samen hebben zij ‘Boven C’, de private dining zaal van restaurant C, omgebouwd tot privé bioscoop voor maximaal 20 personen. Hier kun je helemaal coronaproof genieten van je favoriete film of concert met de allerbeste geluidskwaliteit, geïnstalleerd door audiopartner KEF.

Restaurant C neemt je mee terug in de tijd en laat je weer even voelen hoe het is om samen met een avondje uit te zijn. Je krijgt de mogelijkheid een private cinema te boeken om samen met je vrienden je favo film te bekijken of het concert van je leven opnieuw te beleven. Uiteraard onder het genot van de lekkerste bites en/of gerechten uit het restaurant.

Er zijn diverse arrangementen en shifts te boeken. Een lunch shift met een 3-gangen lunchmenu, een borrel shift en een diner shift waarbij je vanuit je luie stoel geniet van een 4-gangen diner en je favoriete film. Met het late night arrangement sluiten ze de avond af en is de bar open voor een arrangement met onbeperkt bier, wijn of fris.
 
(C)inema is een ‘on demand’ concept. Jij geeft op wat je wenst te bekijken en restaurant C koopt de rechten (indien beschikbaar) en zorgt voor een onvergetelijke avond. Heb je last van keuze stress, dan zijn daar de favorieten van C.

De favorieten van C

The Rolling Stones – Havana Moon Live in Cuba met bijzonder rum cocktailmenu of Coppola’s klassieker The Godfather met een 4 gangen menu inclusief Coppola wijnarrangement. Er zijn films en concerten die er om vragen opgepakt te worden en iets bijzonders mee te doen. Een aantal van deze klassiekers zijn dan ook door C bestempeld als ‘house favorites’ en hier is een bijpassend arrangement voor gemaakt.
  
Check c.amsterdam/cinema voor meer info en om jouw private cinema-arrangement te boeken!