LEESVOER

Dit is het perfecte boek terwijl je op het nieuwe seizoen van Bridgerton wacht

De Nobele Valsspeler van Evie Dunmore is een heerlijk historisch verhaal met humor, vaart en veel plottwists. Perfect terwijl je op het nieuwe seizoen van Bridgerton wacht!

Catriona Campbell heeft behoorlijk wat aan haar hoofd: een noodlijdend landgoed, een academisch writer’s block in haar werk op Oxford en een spannende tijd voor de Engelse vrouwenrechtencampagne. Natuurlijk droomt ze van romantiek, maar aangezien al haar eerdere pogingen in de liefde op niets zijn uitgelopen, houdt ze haar hart nu stevig in bedwang. Het laatste waar ze zin in heeft, is gastvrouw spelen nu haar vaders (woest aantrekkelijke) collega Elias Khoury naar Oxford komt voor een uitwisseling. Elias heeft op zijn beurt heel andere plannen op de universiteit, en Catriona verleiden zou de sleutel tot zijn succes kunnen zijn. Maar zo makkelijk geeft ze zich niet gewonnen, en al snel komen zijn goed uitgedachte plannen in gevaar…

Over Evie Dunmore

Evie Dunmore woont in Berlijn, en behaalde in Oxford een master in Diplomacy. Voor haar boeken wordt ze geïnspireerd door haar passie voor Engeland, romantiek, vrouwelijke pioniers en de victoriaanse tijd. Van haar Vrouwen van Oxford-serie werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht.