Batavia Stad Fashion Outlet

Een magische zomer met Disney

Verheugd kondigen Disney en Batavia Stad Fashion Outlet aan dat ze de handen ineenslaan voor een magische samenwerking die gezinnen en Disney-fans van alle leeftijden zal betoveren. Van 28 juni tot en met 1 september 2024 zal Batavia Stad Fashion Outlet worden omgetoverd tot een sprankelende Disney-wereld vol verrassingen en onvergetelijke momenten. Bezoekers kunnen genieten van exclusieve Disney-activiteiten waar Mickey and friends op verschillende manieren visueel terug zullen komen.

Centraal in Batavia Stad bevindt zich de Mickey & Friends Experience Hub, een interactieve ruimte waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de wereld van Mickey Mouse en zijn vrienden. Hier kunnen ouders met hun kinderen – maar ook tieners en jongvolwassenen genieten van verschillende interactieve activaties, zoals onder andere een selfie-zone, waar men door de wereld van Batavia Stad & Disney kan lopen en selfies kan maken. 
 
Bij de geselecteerde licentiemerken ontvangen consumenten bij aankoop een exclusieve patch in de vorm van een van de helden van Mickey & Friends; Mickey, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien of Goofy. De patches zijn na opening te verkrijgen in de Mickey & Friends Experience Hub en kunnen in het Patch station op kleding worden gestreken. Zo nemen bezoekers een uniek souvenir mee naar huis na hun magische dag in Batavia Stad.
 
Gedurende de gehele zomer zullen licentiemerken op verschillende creatieve manieren Disney fans en bezoekers verblijden. Zoals bijvoorbeeld de activatie van Adidas en Crocs, waarbij je na aankoop van een product en op vertoon van je kassabon – je schoenen kunt laten personaliseren door een kunstenaar met je favoriete Mickey & Friends karakter. 

Mickey & Friends-speurtocht

Ga op avontuur met de Mickey & Friends-speurtocht. Deze speurtocht neemt deelnemers mee door de sfeervolle winkelstraten van Batavia Stad, waarbij ze aanwijzingen kunnen verzamelen en raadsels mogen oplossen en mooie prijzen kunnen winnen. Bijvoorbeeld een shoptegoed of een Disney+-jaarabonnement. Deze activiteit is ideaal voor iedereen die op ontdekkingstocht wil gaan.
 
Eind juli worden er nog meer activiteiten bekendgemaakt.