Love for Sale

Exclusief livestreamconcert Lady Gaga

Lady Gaga fans opgelet! De wereldster geeft op 30 september een bijzonder en intiem concert in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Tijdens deze exclusieve livestream krijgen fans en shoppers de kans om haar duetalbum Love for Sale met Tony Bennett te beluisteren. Nog voordat Love for Sale op 1 oktober uitkomt, kunnen fans en shoppers genieten van de exclusieve livestream. Hoe, lees je hier.  

Consumenten kunnen het optreden zowel online als in de fysieke fan zone in Westfield Mall of the Netherlands bijwonen. In de mall worden ze ontvangen in een intiem pop-up jazztheater, geïnspireerd op het nieuwe album. Fans krijgen hier exclusief de kans om gratis te genieten van eten, drinken en Lady Gaga-merchandise. Vanuit huis kunnen fans in een privéomgeving voor een ‘Watch Together’-ervaring kiezen, waar ze dan in groepjes van zes het optreden beleven. Lady Gaga geeft een gestreamd optreden ter ere van algemene jazzklassiekers en de nummers van het nieuwe duettenalbum in het bijzonder. Meld je aan via deze link.

Westfield Mall of the Netherlands is één van de geselecteerde flagshipstores die deze unieke kans biedt aan hun klanten. In Westfield gaat een dag winkelen als enige plek in Nederland over in een avond uit. Je vindt er de allermooiste flagshipstores en de meest inspirerende pop-up designerboetieks, maar je kunt er ook eten en drinken in de food market, relaxen in de bioscoop, de spa of The Gallery. Ook kunnen consumenten terecht voor workshops, proeverijen en liveconcerten of zich vermaken in het theater of op de bowlingbaan.

“Ik hou van zingen en ik hou van jazz. Ik ben opgetogen dat iedereen straks Love For Sale, mijn nieuwe album met Tony Bennett, kan horen. Ik ben heel dankbaar dat Westfield helpt om mij en mijn optreden toegankelijk maakt voor mijn fans overal ter wereld, nu ik zelf niet naar hen toe kan reizen.”

Lady Gaga

Love for Sale

Naast muziek, zijn bezoekers getuige van de interactieve op de Grammy-winnares geïnspireerde content. Ook krijgen deelnemers, naast toegang tot het unieke evenement, toegang tot de album pre-sale via live.westfield.com. Zo zijn fans gegarandeerd van dit kersverse album, nog voor de officiële release op 1 oktober. Daarnaast maken gebruikers kans op een persoonlijke boodschap van Lady Gaga.