de liefde hangt in de lucht

House of Valentine

Liefde en lust in de ultieme dating experience! Dat klinkt interessant, toch?! Het is bijna 14 februari en in het kader van Valentijnsdag wil het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha mensen dichterbij elkaar brengen. Naar aanleiding van de UPTODATE campagne, waarbinnen er volop ruimte is voor liefde en lust, organiseren zij de ultieme date bij een pop-up café in hartje Amsterdam: Buddha to Buddha’s House of Valentine. 

Van 7 tot en met 14 februari opent het sieradenmerk Buddha to Buddha’s House of Valentine op de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Of je nu een nieuwe vlam meeneemt, een oude liefde nieuw leven wilt inblazen of juist lust over liede verkiest. Het mag en het kan allemaal in het tijdelijke Valentijns café van Buddha to Buddha. Er zijn vier verschillende zones, die zo zijn ingericht dat je degene(n) die je meeneemt naar deze liefdevolle plek zowel fysiek als mentaal beter leert kennen. Voor deze gelegenheid is er onder andere een speciaal kaartspel ontwikkeld om de amoureuze ontdekkingstocht te versnellen en spannender te maken.

Het spel is voor alle bezoekers van de pop-up, maar ook verkrijgbaar bij de Buddha to Buddha juwelier – online en instore.

Waar en wanneer?

Tussen 16.00 en 22.00 uur kan je House of Valentine bezoeken! Loop langs of wees zeker van een plek door je aan te melden via deze link buddhatobuddhauptodate.avayo.nl. O en naast een geweldige date krijg je ook nog een cadeau mee naar huis.