Miss Nederland 2020

Dit zijn de 10 finalisten

Afgelopen weekend zijn de tien finalisten van Miss Nederland 2020 bekendgemaakt. De casting vond dit jaar plaats in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Een monumentale locatie met enorme glazen kap en smeedijzeren constructie. Stoer, eigentijds, chic, elegant én uniek; net als de tien finalisten die nu op jacht gaan naar de felbegeerde kroon!

De casting heeft uiteraard geheel corona-proof plaatsgevonden. Met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen hebben de deelnemers zich gepresenteerd aan de juryleden. De jury bestond dit jaar uit voorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah) en de Missen van afgelopen jaren: Yasmin Verheijen, Zoey Ivory van der Koelen, Nicky Opheij, Rahima Dirkse en de huidige Miss Nederland Sharon Pieksma. Zij hebben tien beeldschone, spontane, intelligente, jonge vrouwen uitgekozen die de komende periode het Miss Nederland-avontuur aangaan.

De tien finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2020 worden. Zij zijn tussen 20 en 27 jaar met diverse opleidingsachtergronden. Van studenten aan de Vrije Universiteit tot operatieassistent, stylist en junior accountant tot fotograaf en professioneel model. Een prachtige groep beauty’s mét brains!

Op jacht naar de kroon

Het gehele traject wordt ook dit jaar weer gevolgd voor een tweede seizoen van de docusoap ‘Op jacht Naar De Kroon’. Van casting tot finale, van bootcamp tot catwalktraining en van fotoshoots tot hun inzet voor goede doelen en partners. Niets wordt voor de lens van de camera’s gemis(s)t! Wie o wie wordt Miss Nederland 2020? Volg @missnederland op de socials én kijk vanaf 20 september wekelijks naar ‘Op Jacht Naar De Kroon’ op RTL4!