In Art We Trust

Moco Museum introduceert ‘Outside-app’

Het populaire Moco Museum blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van kunst en hoe kunst wordt ervaren. De stem van de straat en wat er zich in de wereld afspeelt, is de drijvende kracht achter de totstandkoming van Moco Museum’s exposities. Vanaf nu reikt de Moco experience ver buiten de muren van het bekende pand aan het Museumplein in Amsterdam. Moco en Studio Irma lanceren de allereerste augmented reality immersive digital art-expositie Moco Outside. Een nieuw fenomeen binnen kunst!

De augmented reality-app is gratis te downloaden. Terwijl je je op het Museumplein bevindt, zijn de zes imposante werken via je scherm te zien en word je getransporteerd naar een nieuwe realiteit. Geniet van de unieke kunstwerken ‘We All Live in Bubbles’, ‘Connect the Dots & Universe’, ‘Diamond Matrix’, ‘Rain’, ‘In art we trust’ en ‘We Are All In This Together’.

In februari dit jaar lanceerde Studio Irma haar succesvolle expositie ‘Reflecting Forward’. Als bezoeker dwaal je door de kleurrijke, digitale en continu veranderende ruimtes. Door ‘Moco Outside’ legt de kunstenaar haar kunst in jouw handen. Studio Irma gelooft dat de augmented reality buitenexpositie een verbinder van mensen is – allen opzoek naar een positievere toekomst. Ze speelt met perceptie, een mix tussen gedachten en zicht en stelt hierbij de vraag: als wat je ervaart nieuw én digitaal is, maakt dat het minder echt?

#MocoOutside

Moco brengt de museale ervaring naar buiten en door de app bevind je je middenin het kunstwerk. Met je eigen smartphone ontdek je een hele nieuwe wereld. Met de camera op je telefoon maak je zelf nieuwe kunstwerken in de nieuwe dimensie.

Check www.MocoMuseum.com voor meer info.