Roos-Anne van Dorsten

My golden lifestyle rules

Roos begon tien jaar geleden met haar blog Moderosa. Inmiddels is ze één van de grotere Nederlandse influencers op Instagram. Lees Roos’ gouden lifestyleregels!

‘Vrienden en familie, iets wat niet kan ontbreken aan deze lijst. Omring je met mensen die van je houden om wie je bent. In deze social mediawereld is het zo makkelijk om iemand een stempel te geven vanwege je uiterlijk, maar uiteindelijk is het je innerlijk wat telt. 

Wees happy met jezelf en accepteer vooral wie je bent, dat maakt je zoveel gelukkiger! Life is too short to give another minute to anyone that doesn’t make you happy.

Geld is een middel, niet een doel – iets wat ik vanuit huis heb meegekregen. Carrière is belangrijk, maar plezier is voor mij veel belangrijker. Ik ben inmiddels tien jaar bezig met Moderosa, heb twee fantastische meiden in dienst genomen en ben een tweede bedrijf gestart. Dit alles geeft mij zoveel energie! Niet om wat er maandelijks op de bankrekening binnenkomt, maar doordat ik elke dag met een glimlach mijn werkdag kan beginnen.

Blijf jezelf en ga niet naast je schoenen lopen – tenzij je megasexy hakken aan hebt haha! 😉

Investeer in jezelf. Ben je ergens niet tevreden over? Of wil je het graag anders? Pak het dan aan, op welk gebied dan ook. Bij mij waren dat mijn wenkbrauwen, die vre-se-lij-ke krengen die ik elke dag weer moest bijtekenen. Ik heb mijn wenkbrauwen permanent laten zetten en dit is de beste keuze ooit.

Leef met de dag. Of ik toekomstplannen heb? Een vraag die ik vaak krijg. Ja tuurlijk, maar ik leef per dag, ik zie de dag na morgen wel weer verder. You only live once

Maak altijd je gezicht schoon voor het slapengaan en gebruik altijd een crème! Iets wat ik vroeger nooit deed, maar wat zo belangrijk is. Ik wil die rimpels zo lang mogelijk onderdrukken.

Niet denken, gewoon doen! Iets wat je soms best wat vaker mag toepassen in het leven. Een voorbeeld voor mij is eten. Ik hou van eten, vooral slechte dingen zoals pizza, snoep en chips – oeps. Nu kom ik voor mijn werk vaak op plekken waar ik een bijzonder bordje voorgeschoteld krijg en waar ik normaliter het liefst mijn neus voor op zou halen. Maar, door gewoon te doen, ben ik zoveel meer gaan genieten van eten. Want ook alle rare gerechten die voorbijkomen werk ik nu met genot naar binnen.

Investeer in een mooie tas of schoenen. Dit mag duur zijn, maar wel tijdloos. Dit item moet jaren mee kunnen gaan, maar moet vooral elke look upgraden.’

Foto: Pandora