Rivièra Maison's

nieuwe voorjaarscollectie

Rivièra Maison heeft drie nieuwe thema voorjaarscollecties geïnspireerd op de grootste trends van dit voorjaar. Naast de vertrouwde landelijke stijl van Rvièra Maison hebben ze in de laatste jaren ook veel andere stijlen in de collectie meegenomen. Zo ook modern, klassiek, romantisch en industrieel. De Spring Collection 2019 is vanaf februari verkrijgbaar in de Rivièra Maison Stores en online.

Serene Island

Een verlaten eiland in de Stille Zuidzee, waar je heerlijk rustig en relaxed op een hangmat licht onder een palmboom. Serene rust, een hagelwit strand en een prachtige azuurblauwe zee, dit alles komt terug in de collectie die bestaat uit prachtige kussens en throws van luxe katoen en linnen in wit en koraalgroen. De borduursels, de chique afwerking en de prachtige weeftechnieken die zijn maken deze collectie zo bijzonder.

Barton’s creek

Geniet van deze zomer midden in de natuur, in het bos, met uitzicht op een prachtig, glinsterend meer. Stap in de jeep voor een avontuurlijke tocht waarna je kan mer de kano het meer op kan. Na een laatste potje voetbal verzamelt iedereen zich op boomstammen voor de tenten om te genieten van het kampvuur.  Dit sportieve, avontuurlijke gevoel komt terug in de Barton’s Creek textielcollectie, die bestaat uit prachtige kussens en throws in navy blauw en grijstinten. De collectie wordt gekenmerkt door materialen zoals katoen en vintage jersey, veel strepen en stoere details zoals rubberen patches.

Cafe floral

Je rijdt in je auto een kronkelend weggetje af en kan het gebraden vlees en de koffie al bijna ruiken die op je wachten. Als je de bocht om gaat zie je het kleine restaurantje liggen. het restaurant zit afgeladen met mensen die et stuk voor stuk prachtig uit zien. In dit exclusieve restaurant heb je al tijden een reservering staan. Dit exclusieve en luxe gevoel krijg je ook van de Café Floral collecite.  De mooie, natuurlijke kleuren in combinatie met zwart-wit prints van tropische bladeren en bloemen sieren de kussens en throws van deze collectie.