cause there ain't no party like a Christmas office party!

Hier vier jij dit jaar jouw Christmas Office Party

Ben je nog hard op zoek naar een locatie om samen met jouw collega’s het festive season te openen en vast gedag te zeggen tegen 2023? Hieronder een lijstje met de perfecte locaties in ons geliefde Amsterdam, cause there ain’t no party like a Christmas office party!

Het Amsterdamse Winterterras 

Van Après-ski en zweefmolens tot schaatsen en livemuziek. Betreed jouw Christmas office party met al je collega’s bij het grootste winterterras van Amsterdam. Met groepen kun je ervoor kiezen om een Hüttefest Chalet op het vipdeck te huren (v.a. 10 personen) of een biertafel te reserveren (max 16 personen per tafel). Er zijn voldoende eetstandjes, (non)alcoholische en kerstlampjes voor een onvergetelijke avond. Klik hier voor meer informatie. 

Ceppi’s

Ciao regazzi! Bij Ceppi’s waan je je in fijne Italiaanse sferen, maar dan in hartje Amsterdam. Van een fles wijn uit de Piemonte, tot stracciata geproduceerd in Puglia tot aan Toscaanse worst – je favoriete Italiaanse lekkernijen zorgvuldig geselecteerd en recht-streeks uit Italië. Kom langs tot in de late uurtjes voor je favoriete spritz of pizza, vier la vita bella en make it spettacolare!

The Harbour Club Theater

In het The Harbour Club Theater – gelegen pal naast The Harbour Club Amsterdam Oost- beleef je unieke dining experiences: show, live entertainment en optredens van topartiesten in een unieke, gloednieuwe locatie van internationale allure, voorzien van de indrukwekkendste entertainment technieken en oogverblindende decors. Tijdens de events geniet je natuurlijk van The Harbour Club op z’n best: shared dining, wijnen, champagnes en signature cocktails. Bekijk hier de upcomping events!

La Nostra GiGi 

Bij La Nostra Gigi wordt de kerstborrel gegarandeerd een feestje. Hier kun je uitgebreid tafelen met een goed glas wijn in de (privé)sferen van de 70’s. Rondom de feestdagen hebben ze een shared-dining menu samengesteld. Voor €55 per persoon krijg je een viergangendiner waarin alle specialiteiten van de chef verwerkt zijn. Reserveren is eenvoudig, of het nu gaat om een diner voor 14 personen of een aanvraag voor grotere groepen of evenementen, bij La Nostra GiGi halen ze echt alles uit de kast.  

Mesiba

Bij Mesiba beleef je een avond uit zoals in Tel Aviv. In het Hebreeuws betekent Mesiba feestje en dit restaurant op de Lijnbaansgracht doet zijn naam zeker eer aan! Voor een bezoekje aan Mesiba dof je je lekker op, geniet je eerst van een feestje op je bord en eindig je vervolgens met een dansje en een cocktail in je hand. Een avond uit zoals in Tel Aviv, maar dan in hartje Amsterdam. Het interieur is romantisch en eclectisch, met een mediterraanse vibe. De keuken is Eastern Mediterranean. De gerechten zijn geschikt om te delen, om van alles wat te kunnen proeven. Zoals shawarma van kabeljauw geserveerd op ‘lahuh’; een huisgemaakt Jemenitische pannenkoekje, kruidige Israel Beef Tartare met labneh en een simpele maar verslavende Burnt Corn Salad. En vergeet vooral niet de fantastische Kubaneh te bestellen: huisgemaakt, fluffy, Jemenitisch brood.

LuminAir

Bij LuminAir, the bar above Amsterdam, zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van de meest prachtige events. Het is een plek waar je de drukte van de stad achter je laat en in een andere wereld belandt. Ze nemen dan ook alles uit handen en ontzien je van de stress die de feestdagen met zich meebrengen. Met een kleine groep scoor je ongetwijfeld hoge ogen bij je collega’s met een avondje cocktails. Mocht het om een grotere groep gaan, dan is eventruimte Eclipse the place to be. Mocht je echt groots uit willen pakken, dan kan de verlichting van LuminAir zelfs worden aangepast op de kleuren van bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf. Voor een geslaagde Christmas office party zit je hier dus wel goed.