Mooi initiatief

Club Atelier helpt met creatieve ideeën

Club Atelier komt met een heel bijzonder initiatief! In samenwerking met presentatrice Geraldine Kemper en andere partners komen ze met creatieve ideeën om een bijdrage te leveren in deze bizarre tijden. Ze helpen door live muziek- en concertstreaming, een online talkshow, online productveiling, drive-in-bios en voedselpakketten aan te bieden. Recreatief én voor mensen die juist nu hulp nodig hebben.

Thuis clubben

Club Atelier verzorgt de komende weken iedere dag gestreamde dance- en liveconcerten vanuit de evenementenlocatie Club Atelier in Amsterdam – uiteraard zonder publiek. De danceliefhebbers thuis kunnen genieten van een heerlijke line-up die dagelijks via de Facebookpagina bekend wordt gemaakt. Ook zullen online talkshows worden gemaakt met verschillende hosts en onderwerpen als entertainment, events, hospitality, fashion, creatie, media, vastgoed en andere maatschappelijke onderwerpen. Voor echte filmliefhebbers zal Club Atelier een drive-in-bios creëren op hun parkeerterrein. Geniet van de leukste films op een old school manier. 

Voedselpaketten

Naast een creative twist te geven aan alle leuke activiteiten denkt Club Atelier ook aan ouderen en mensen in de zorg die nú hulp nodig hebben. Ouderen kunnen vaak geen boodschappen doen en ziekenhuispersoneel heeft beperkt tijd om een maaltijd bereiden. Club Atelier maakt het mogelijk om voedselpakketten gratis op te halen óf gratis te laten bezorgen.

Heroes Against Corona

Het team van Club Atelier is samen met alle partners en vrijwilligers keihard bezig om dit te realiseren. Ook jij kan je aanmelden om te helpen óf te doneren via www.club-atelier.com. Alle donaties gaan naar benefietfestival HeroesAgainstCorona.com en het Rode Kruis. Met de donaties wil Club Atelier zodra de zon weer schijnt en het virus voorbij is, alle helden en heldinnen binnen de cruciale beroepsgroepen bedanken door een benefiet- en tribute-festival te organiseren op het Museumplein.

Via www.heroesagainstcorona.com worden te gekke producten en diensten beschikbaar gesteld die geveild worden. Kies, klik, bied, doneer en steun. Vijftig procent van de opbrengsten van de veiling gaat naar het Rode Kruis, die de GGD’s en ziekenhuizen steunt. De overige vijftig procent gaat naar het benefietfestival.

Check www.club-atelier.com en @club_atelier_amsterdam om te doneren, voor meer info óf om je steentje bij te dragen!