verfijning, glamour en sensualiteit

Dít is de glamoureuze zomergeur van 2024

Al ruim veertig jaar verkent modeontwerper Michael Kors de vele kanten van verfijning, glamour en sensualiteit in zijn creaties. Het merk staat dan ook synoniem voor een chique en luxueuze levensstijl. Met de geuren Michael Kors Pour Femme en Michael Kors Pour Homme vertaalt hij dit gevoel nu ook naar de wereld van geuren. Onze parfumtip voor de zomer van 2024 voor hem én haar!

Verfijning kent vele facetten; van glamour, luxe en sensualiteit tot speelsheid en liefde voor ontsnapping en avontuur. Ontwerper Michael Kors begrijpt dit als geen ander en heeft in zijn succesvolle carrière ontwerpen de catwalk op gestuurd die het glamoureuze leven wereldwijd weerspiegelen. Zijn signature kettingschakels, het welbekende MK-monogram, het gebruik van neutrale kleuren en metallic details zijn kenmerkend voor zijn aesthetics-stijl. Dit gevoel van moderne glamour komt terug in de geuren Michael Kors Pour Femme en Michael Kors Pour Homme waarmee je je instant op een luxe jacht in Miami waant, een stedelijke bestemming met internationale allure. ‘Van de flacons met kettingschakels tot de kenmerkende tonen als jasmijn, patchoeli, bergamot en salie: ik wilde dat deze nieuwe geuren een gevoel van moderne glamour en kracht zouden overbrengen. Het gaat over avontuur, adrenaline en genieten van het leven met volle teugen. Ik wil dat mensen meegevoerd worden’, aldus de geprezen ontwerper.

Michael Kors Pour Femme

Meegevoerd worden is zeker gelukt, want de geurreis van Michael Kors Pour Femme begint met frisse noten van mandarijn, roze peperkorrel en zwarte bes. Het hart van de geur is weelderig en vrouwelijk, een delicaat boeket van jasmijn en robuuste rozenbloesem. Na verloop van tijd ontwikkelt de geur zijn langdurige sensualiteit dankzij een spoor van basisnoten zoals romige vanille, verleidelijke musk en houtachtige patchoeliblaadjes. Veelzijdige geurnoten en een uitzonderlijk langdurige finish maken het perfect voor de zomermaanden!

Michael Kors Pour Homme

Live life to the fullest! Dat gevoel geeft Michael Kors Pour Homme ons. Deze geur geeft de moderne mannelijke energie weer: een houtachtige, kruidige citrusgeur die vreugde, warmte en energie oproept. Bergamot, roze peper en lavandin zorgen voor een levendige en uitdagende opening. Het hart van de geur is puur en mannelijk, door onder andere noten van een zeegolfakkoord, muskaatsalie en geranium. De basis is warm en fluweelzacht, met noten van patchoeli, vetiver en grijze amber. Ready for a yacht day!

Michael Kors Pour Homme
100 ml €125, 50 ml €99, 30 ml – €75