Wedding vibes

De droombruiloft van Sylvie

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver: Sylvie Meis stapte in het huwelijksbootje met haar geliefde Niclas Castello. Het verliefde koppel trouwde in het Italiaanse Florence, in de sprookjesachtige Villa Cora. Een toplocatie voor Sylvie’s droomhuwelijk!

Tijdens de ceremonie schitterde Sylvie in een prachtige jurk van de Israëlische designer Galia Lahav, die naar verluidt € 28.000,- heeft gekost. Een chic, kanten, strapless exemplaar met mooie lange sleep én met een sexy touch: een split tot op de heup. Galia Lahav is niet zomaar een designer, het modehuis heeft al prachtige jurken mogen ontwerpen voor onder andere Beyoncé en Jennifer Lopez. Naast het prinsessenexemplaar van Galia Lahav, stal Sylvie de show in nog drie prachtige jurken. Niclas koos voor een klassiek, zwart trouwpak met strik. De trouwringen zijn ontworpen door Hollywoodjuwelier Michael Greene, die al menig celeb heeft voorzien van de mooiste trouwringen. Sylvie werd door haar broer Daniël naar het altaar begeleid, waarna haar zoon Damián haar weggaf aan Niclas.

https://www.instagram.com/p/CFZ6gzIlopq/
https://www.instagram.com/p/CFaDx3slFL-/
https://www.instagram.com/p/CFZIm8BFPGr/

Villa Cora

Villa Cora, het luxe vijfsterrenhotel in Florence, was de perfecte locatie voor Sylvie’s droomhuwelijk. De 19e-eeuwse villa beschikt over prachtige tuinen, adembenemende ruimtes met veel marmer en bijzondere muurdecoraties en is van alle luxe voorzien. De villa is gelegen op een berg aan de rand van Florence, zo’n twee kilometer van het centrum, en heeft een prachtig uitzicht op de Toscaanse heuvels. Villa Cora telt 45 kamers, die allemaal werden geboekt voor het vierdaagse huwelijksweekend van Sylvie. Ook de Nederlandse styliste Danie Bles mocht dit weekend genieten van de luxe Villa Cora én de droombruiloft van Sylvie.

https://www.instagram.com/p/CFWcNqtHA0r/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BrTKnIRnbO6/
https://www.instagram.com/p/B8D0HP7pzxW/

Fotocredits: ANP