Spectaculaire show

Dé grote finale van Miss Nederland 2022 in zicht

Op zondagavond 4 september a.s. wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de grote finaleshow van Miss Nederland 2022 in Studio 21 te Hilversum.

De finale heeft dit jaar als thema: united we stand. Dit om meer aandacht te vestigen op het feit dat vrouwen elkaar moeten ondersteunen, oftewel: woman empowerment. De Miss Nederland Organisatie wil laten zien dat het een moderne verkiezing is om vrouwen in hun kracht te zetten en dat het gaat om elkaar te upliften in plaats van te down sizen.

Wat kun je verwachten?

De finale Miss Nederland belooft een spectaculaire show inclusief live entertainment te worden, waarbij aan het einde van de avond Miss Nederland 2022 gekroond wordt. Tijdens de finale stellen de 10 finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laten een aantal finalisten ook hun talenten zien. De presentatie is deze keer in handen van de Miss Nederland sisters Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018), Nicky Opheij (2017), Zoey Ivory (2016) en Yasmin Verheijen (2014). Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen dit jaar topartiesten zoals SERA, PATRICIA, Lisa Michels en LUDIQUE! voor de muzikale begeleiding. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Bart Ettekoven, Pernille La Lau en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2022 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing waar jaarlijks wereldwijd zo’n 500 miljoen mensen naar kijken.

Breaking News Miss Universe

De organisatie van Miss Universe, gevestigd in Amerika, heeft er altijd naar gestreefd om vrouwen wereldwijd te vertegenwoordigen en te supporten. Met de veranderende tijden, van de werkende vrouw/moeder, is besloten dat met ingang van de 72e Miss Universe-competitie (2023) vrouwen die getrouwd zijn of zijn geweest, evenals vrouwen die zwanger zijn of kinderen hebben, kunnen deelnemen. Dit is een positieve en baanbrekende verandering wat ook voor de Miss Nederland verkiezing van volgend jaar betekent dat nog meer vrouwen in aanmerking komen voor deelname aan Miss Nederland. Al zijn nu natuurlijk alle ogen gericht op de aankomende finale!

Mis(s) het niet!

Wil je de Finale Miss Nederland 2022 op zondagavond 4 september in Studio 21 absoluut niet missen. Kaarten zijn te koop via Ticketpoint vanaf €30,00 (incl. servicekosten).