Stoer & stijlvol

Wees een trendsetter, rij een SUPER73

Stijlvol fietsen voelde tot voor kort nog vreemd aan. Pas toen er bewuste stappen werden gezet om de status quo te veranderen, begon de overname. We kunnen SUPER73 hiervoor bedanken, het merk dat de wereldwijde fatbike-gekheid in gang heeft gezet!

De revolutie van de elektrische fiets verandert de moderne mobiliteit, en SUPER73 staat in de frontlinie, stijgend in populariteit bij jongere rijders. Misschien komt het door hun unieke motorfiets-geïnspireerde styling of de fantastische rijervaring en ergonomie die de SUPER73-modellen bieden. De modellen zijn 100% straatlegaal en kunnen worden verzekerd. Nu de zomer in volle gang is, is er geen betere tijd om op twee wielen te stappen en een trendsetter te zijn! In Amerika gingen sterren als Justin Bieber en Will Smith je vast voor.

Talkies’ favourites

SUPER73 Z Miami, kleur: Sriracha

Met een krachtige nieuwe motor, lichtgewicht aluminiumlegering frame en een handige verwijderbare accu is de Z Miami het perfecte startpunt in de wereld van SUPER73.

SUPER73-S2, kleur: Bone White

De S2 is een elektrische motorfiets met hoge prestaties, ontworpen voor de avonturier in de stad, gebouwd met een frame van vliegtuigaluminiumlegering en een volledig instelbare luchtgeveerde voorvork.

SUPER73-K1D, kleur: Prickly Pink

Deze gloednieuwe elektrische trainer is ontworpen om de uitdagingen aan te gaan waar kinderen van 4 tot 8 jaar mee te maken krijgen als ze voor het eerst leren fietsen. Geef je kleintjes de kans om zelfvertrouwen te krijgen, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun eigen superavonturen te creëren.