klaar voor de feestdagen met de shoeby x nicolette van dam mini-me collectie

mini me

Klaar voor de feestdagen met de Shoeby x Nicolette van Dam mini-me collectie

Twinnen aan het kerstdiner! December staat natuurlijk in het teken van feestjes en gezelligheid! Het huis hangt vol met sfeervolle lichtjes, op de radio klinkt All I want for Christmas is you en de tafel ligt vol met lekkers. Maar wat trekken we aan? En alsof dat niet al lastig genoeg is, na de kerst is het ook weer tijd voor New Years Eve! No worries, Nicolette en Shoeby got you covered!

‘Ik ben zelf altijd al een maand van te voren bezig met de outfits van mijn meiden Lola en Kiki. Het is zó leuk om tijdens de feestdagen echt uit te pakken,’ aldus Nicolette. De collectie
bestaat daarom uit luxe stoffen, opvallende ruffles en shiny details. ‘Mijn favoriet voor de feestdagen is absoluut het matching topje en rokje met de gouden dots. Superleuk, en je kunt hem ook nog eens twinnen met je dochter,’ zegt Nicolette. Bijna alle items hebben een gouden twist. Let op, overdressed bestaat niet in december! ‘Het zijn allemaal items die ik zelf ook graag draag. Vooral die jumpsuit… Die vind ik fantastisch! Door de waist-belt krijg je een super slanke taille en door de palazzo broek ogen je benen extra slank’. Voor de perfecte finishing touch van jouw party outfit heeft Nicolette ook een paar toffe accessoires ontworpen, zoals de muizenoortjes en de haarband met groene en gouden details. Ook is er een zwart tasje met studs en gouden kusjes die moeder en dochter kunnen delen vanwege de verstelbare band, win-win!

De collectie bestaat uit dames en kids items die qua kleur en look and feel perfect op elkaar zijn afgestemd. Uitstraling is belangrijk maar comfort net zo. Daarom is de ‘Just love’ sweater, beschikbaar voor moeder én dochter, gevoerd met een pluizige stof die heerlijk zacht aanvoelt. Én, je hoeft niet bang te zijn voor kriebelige glitters want alle items zijn voorzien van een extra onderlaag.

shoeby.nl