Charms for Change

Pandora viert Internationale Vrouwendag met exclusief concert

Afgelopen weekend vierde Pandora Internationale Vrouwendag met een exclusief Charms for Change-concert in Londen. Tijdens de show werd het publiek verrast met optredens van Anne-Marie en Mahalia. De bijzondere avond werd gehost door presentatrice Maya Jama en model Halima Aden.

Pandora-muses Halima Aden, Larsen Thompson, Margaret Zhang en Tasya van Ree zongen samen met Neelam Gill, Leomie Anderson en Louise Thompson én het intieme publiek vrolijke nummers als ‘R.E.S.P.E.C.T’, ‘Flawless’ en ‘Wannabe’. Het was een bijzondere avond, waarin de empowerment van vrouwen werd gevierd.

Pandora heeft een driejarige samenwerking met UNICEF. Met de kaartverkoop van het concert steunde het juwelenmerk UNICEF bij het empoweren van jongeren via programma’s als UPSHIFT, gebaseerd op onderwijs, gendergelijkheid, rechtsbewustzijn, persoonlijke empowerment en maatschappelijke betrokkenheid. Met de samenwerking met UNICEF wil Pandora kwetsbare kinderen over de hele wereld ondersteunen bij het leiden van een gezonder, veiliger leven en om hun potentieel te vervullen. Als onderdeel van het Charms for Change-initiatief, is de nieuw gelanceerde We Can Do Anything-charm te koop tot en met 30 april. Bij iedere aankoop van deze speciale bedel wordt 15 euro gedoneerd aan UNICEF. De bedel is versierd met inspirerende zinnen ‘The power is in me’ en ‘we can do anything’ en is hiermee een fysieke herinnering dat we samen de kracht hebben om positieve verandering te beïnvloeden.