Pride 2020

The Entourage Group viert Pride

Dit jaar wordt er voor het eerst in jaren geen Pride en Canal Parade georganiseerd in Amsterdam. Geen parade op de Amsterdamse grachten en geen overvolle straten met mensen die de gelijkheid en de liefde vieren. Om toch de regenboogvlaggen te laten wapperen is The Entourage Group all out gegaan met de leukste ideeën. Hier een lijstje met hun leukste tips. Happy Pride!

Colourful macarons

De hotspot van de Amsterdamse Pijp heeft iets kleurrijks bedacht. In de week van de Pride serveert IZAKAYA Asian Kitchen & Bar een dessert dat bestaat uit macarons in allerlei verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om dit vrolijke dessert te bestellen voor take away.

Chocolate heaven

Elk jaar creëert THE DUCHESS een limited edition Pride Afternoon Tea, als ode aan het kleurrijkste evenement van Nederland. Royaal gevuld met macarons, chocolade en anderen lekkernijen. Een droom voor alle chocoladeliefhebbers! Schuif je liever aan voor diner? Hou dan zeker een plekje vrij voor het dessert. Special voor Pride heeft THE DUCHESS een Chocolate Explosion vol kleur samengesteld!

Purple Empire

Een van de fijnste plekken om lekker te relaxen aan het zwembad midden in de bruisende stad is MR PORTER. Op de top van het historische Rijkskantoorgebouw en het W Hotel vind je het 22 meter lange zwembad. De bartenders staan voor je klaar om de beste cocktails te shaken. Speciaal voor Pride heeft dit exclusieve steakhouse de Purple Empire samengesteld. Een mooie én verfrissende cocktail, gemaakt op basis van gin. En hij ziet er uiteraard mega kleurrijk uit!

Liefdespizza

Bij Pride gaat het natuurlijk allemaal om één ding: heel veel liefde. En dat liefde door de maag gaat is algemeen bekend. Daarom serveert Toni Loco vanaf zaterdag 25 juli t/m zondag 2 augustus pizza in de vorm van een hart. Aangezien we dit jaar geen Pride vieren, kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken. Ook leuk om iemand anders natuurlijk wat liefde te sturen.

Rainbow Milkshake

Pride is hét moment voor een drankje met heel veel kleur. Speciaal voor deze gelegenheid heeft THE BUTCHER een Rainbow Milkshake samengesteld. Deze Sashay Away Shake bestaat voornamelijk uit aardbei. Uiteraard ook heel erg leuk voor op een kiekje!