Geen categorie

News

Anne Hathaway

ZIEN: Trailer van de romantische dramafilm The Idea of You

Vanaf 2 mei te zien op Prime Video: The Idea of You. Gebaseerd op het veelgeprezen liefdesverhaal van Robinne Lee, draait The Idea of You om Solène (Anne Hathaway), een 40-jarige alleenstaande moeder die een onverwachte verhouding begint met de 24-jarige Hayes Campbell (Nicholas Galitzine). Onderstaande de eerste beelden!

Lees verder

In Gesprek met Edwina Tops Alexander: Een Leven Vol Passie voor Paardensport

Het is het Europese Epicentrum van de paardensport: de Longines Tops International Arena in Valkenswaard. Hier strijden de beste springpaarden en -ruiters om felbegeerde wereldtitels. Een moderne omgeving die technologie en traditie verenigt, voor deelnemers, toeschouwers en VIP-gasten van over de wereld. Lees hier hoe professioneel kampioen en olympisch kampioen Edwina Tops Alexander met passie en toewijding de top in de paardenwereld heeft bereikt.

Lees verder

Behind the scenes!

Covershoot Talkies Magazine x Romy Monteiro

Ze is dit jaar door het mannenblad FHM uitgeroepen tot de Mooiste Vrouw van Nederland: Romy Monteiro. De energieke beauty is een creatieve duizendpoot pur sang. Ze zingt, presenteert, acteert, danst en is tegenwoordig ook kookboekenschrijfster te noemen door het uitbrengen van haar eerste kookboek, Romy’s Food for Every Mood. Ze vindt te veel dingen leuk en weet niet goed waar ze zich op wil focussen. ‘Ik heb op dit moment meer dan ooit géén idee waar ik over vijf jaar wil staan.’ Tijd om dat uit te zoeken. Hetzelfde geldt voor haar relatie met […]

Lees verder

Verras jouw gezin met dit recept!

Maken: fesenjan granaatappel-walnootstoof

De wereld telt 195 verschillende landen met ieder zijn eigen eetcultuur. Ben je al bekend met de Iraakse keuken? Verras iedereen thuis met dit recept van auteur en kok Saar Shawkat!

Lees verder

HAPPY NEW YEAR!

Op een rij: outfit inspiratie om stralend het nieuwe jaar in te gaan

Oliebollen, vuurwerk, champagne en goed gezelschap: we hebben het natuurlijk over oudejaarsavond. De avond waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op al het moois dat in het verschiet ligt. Een feestelijke avond vraagt natuurlijk om een feestelijke outfit om het nieuwe jaar mee in te gaan én te vieren. We hebben een aantal stralende jurken, tops en broeken verzameld.

Lees verder

merry xmas

Met déze items steel je de show tijdens het kerstdiner

Tijdens de feestdagen pakken we allemaal groot uit met de meest mooie outfits, sieraden en andere accessoires. Glitters, high heels, zijde en fluweel: we zien het allemaal terug aan het kerstdiner. Inspiratie nodig what to wear tijdens de feestelijkste dagen van het jaar? We tippen je graag de volgende prachtitems. Merry christmas!

Lees verder

Perfect zuiver en fris

Zo creëer je in een minuut een stralende huid

Make-up, overtollig talg en stedelijke vervuiling: je huid krijgt het allemaal te verduren. De juiste verzorging is een must voor een gezonde en frisse teint. Met de Masque Exfoliant Enzymatique van Sisley Paris zorg je voor een herboren huid. En dat allemaal in 1 minuut.

Lees verder

Dé dag om je moeder te verwennen

10x de leukste Moederdagcadeaus

Op 8 mei is het weer tijd om onze moeders en moederfiguren in ons leven in het zonnetje te zetten! Heb je nog last-minute inspiratie nodig om haar te verwennen? Wij helpen je graag op weg met een lijstje met de leukste cadeaus voor Moederdag!

Lees verder