Cabin ANNA

Een onvergetelijk verblijf in het hart van de Biesbosch

De internationaal geroemde eco-vriendelijke Cabin ANNA is nu boekbaar op een zeer bijzondere plek: midden op een schiereiland in de Biesbosch. Meer één met de natuur ga je niet worden. Je kunt er vanaf nu logeren, off grid, midden in dit uitgestrekte natuurgebied.

Stap in de kano die tot je beschikking staat en verken de Biesbosch vanaf het water. ’s Avonds, als de dagjes mensen zijn vertrokken, deel je de natuur uitsluitend met de lokale dieren.

De ontwerper van Cabin ANNA is de natuurkundige Caspar Schols. Hij ontwierp en bouwde Cabin ANNA naar de wens van zijn moeder die mensen zo dicht mogelijk bij de natuur wil laten komen. ‘Dat laatste hebben we nu bereikt door een Cabin ANNA op het uiterste puntje van een schiereiland in de Biesbosch te plaatsen. Hierdoor is deze unieke ervaring voor iedereen bereikbaar.’

Cabin ANNA won de Architizer A+ Awards (New York, 2021) Project of the Year (uit 5.000 projecten wereldwijd) en de World Hotel Building of the Year op het World Architecture Festival (2022) in Lissabon. Arc22 Dutch Architecture Awards selecteerde ANNA als top 3 meest innovatieve architectuurprojecten in Nederland. Ook veroverde Cabin ANNA een plekje in prestigieuze designmagazines als Frame Magazine, l’Architecture d’Aujourd’hui, The Architectural Review, A+U Magazine en Dezeen.

Holenberg verhuurt de eerste ANNA cabins in Nederland. The Guardian riep Holenberg uit als een van de 10 beste eco friendly plekken om te verblijven. Recent nam The Times Holenberg op in een lijst met 25 magical woodland escapes. Holenberg verhuurt vanaf 20 november een gloednieuwe ANNA Cabin op een unieke nieuwe locatie.

Een verblijf in de Biesbosch boek je op www.holenberg.com. Ondek meer over Cabin ANNA op www.cabin-anna.com.