convenient working & living

@HOME in Curaçao

Droom jij net als wij ook van een heerlijke vakantie op Curaçao? Met je blote voeten in het zand, snorkelen in de helderblauwe zee en na een frisse cocktail bij de beachbar even een dutje doen op je ligbedje… Wat een leven! Het klinkt misschien nog ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt. Met het nieuwe ‘@HOME in Curaçao’ verwelkomt de overheid van het eiland reizigers die op zoek zijn naar een ‘home away from home’. Lees hier hoe!

Stel je je eens voor wat de voordelen zijn van werken en wonen op Curaçao! Het eiland heeft zijn eigen tempo en balans tussen werk en privé, zijn eigen unieke ritme. Op Curaçao kun je onderdeel zijn van de lokale en internationale gemeenschap. Geniet van de dingen die mensen graag thuis doen, maar dan met veel betere weersomstandigheden, of investeer in een aantal haalbare, liefdadige en non-profit-initiatieven en -projecten op een tropisch eiland, iets waar veel mensen van dromen. Het programma @HOME in Curaçao biedt namelijk remote workers, bezoekers die langere tijd willen blijven en investeerders de mogelijkheid om gemakkelijker toegang tot Curaçao te krijgen.

https://www.instagram.com/p/CKbUv8jLyZA/

Door de COVID-19-pandemie zoeken bestemmingen naar manieren om onder deze bijzondere omstandigheden bezoekers te kunnen verwelkomen. Curaçao wil graag een veilige en comfortabele haven zijn voor deze groepen.

Curaçao heeft bewezen dat het eiland het aantal COVID-19-besmettingen eectief onder controle kan houden. Het leven op het eiland heeft duidelijk een aantal heel aantrekkelijke kanten, vooral nu mensen overal ter wereld in hun bewegingsvrijheid zijn beperkt”, aldus de minister van Economische Ontwikkeling van Curaçao, Dr. I. S. (Steve) Martina. “Naast het voor de hand liggende: het hele jaar zon, een geweldig klimaat, prachtige stranden en natuur, biedt Curaçao een levendige internationale sfeer, een veelzijdige cultuur en het ongrijpbare ‘dushi’ gevoel van Curaçao dat iedereen die op het eiland is geweest zal herkennen. Curaçao heeft alles wat nodig is om een veilige en comfortabele optie te zijn voor reizigers die een plek zoeken om te wonen en te werken.”

Genieten op een unieke plek van slimme investment

Investeren in een tweede huis is heel populair. Een appartement of huis geeft investeerders een behoorlijk rendement op investering wanneer ze het aan toeristen verhuren. En bovendien, het is een goed excuus om het eiland regelmatig te bezoeken! Curaçao heeft een mooie open, marktgestuurde economie waarin buitenlandse investeerders onroerend goed kunnen bezitten zonder beperkingen rond het repatriëren van winsten of geïnvesteerd kapitaal. Het eiland bevindt zich op een strategische plek buiten de orkaangordel en heeft een aantal grote natuurlijke havens. Toerisme is een van de economische motoren. Het heeft een internationaal vliegveld met uitstekende verbindingen met het Caribisch gebied en met Zuid-, Midden- en Noord-Amerika en Europa. Naast toerisme zijn er andere sectoren met een groot investeringspotentieel, zoals haven- en maritieme diensten, creatieve industrieën, transnationaal onderwijs, de financiële sector en de ICT-sector.

https://www.instagram.com/p/CLoknlFByUS/

Het ongrijpbare ‘dushi’ gevoel van Curaçao

Naast het hele jaar geweldig weer, een locatie buiten de orkaangordel en de unieke sfeer van Curaçao zijn de voordelen van het programma @HOME in Curaçao:

  • Gemakkelijk aanvragen in het Engels, Spaans en Nederlands
  • Lage aanvraagkosten
  • Veilige en vriendelijke eilandomgeving
  • Gerust internetten met uitstekende verbindingen en een volwaardig datacenter
  • Stabiel bankwezen en gerechtelijk systeem
  • Gematigde accommodatiekosten
  • Uitstekende zorgvoorzieningen, inclusief zeer modern ziekenhuis Geen belastingen voor remote workers

Het programma @HOME in Curaçao maakt een verblijf van maximaal 6 maanden mogelijk dat nog eens met 6 maanden kan worden verlengd.

Ga naar www.athomeincuracao.com voor meer informatie en begin met uw aanvraag om comfortabel op Curaçao te wonen en te werken.