Smells good

Boucheron lanceert nieuwe geur: Serpent Bohème

Boucheron opende in 1893 als eerste juwelier haar deuren op de Place Vendôme in Parijs, waarna vele prachtige collecties volgden. Een van deze collecties is ‘Serpent Bohème’. Deze collectie is geïnspireerd op de Boucheron-slang die symbool staat voor eeuwige liefde, bescherming en vrijheid én wordt nu uitgebreid met een nieuw Eau de Parfum: ‘Boucheron Serpent Bohème’. Heerlijk als cadeau voor je dierbaren óf voor jezelf!

Het parfum is uniek, tijdloos, chic en toch modern. Het merk werd geïnspireerd door de echte Boucheron-vrouw: vrouwelijk, elegant en creatief. Het resultaat is een bloemig, chypre en musk parfum dat staat voor assertiviteit en vrouwelijkheid. De topnoten van de geur zijn mandarijn en zwarte bes; de hartnoten zijn Turkse roos, Indische Jasmijn en hibiscus; en de basisnoten zijn witte muskus, sandelhout, patchoeli en amber. De flacon is als een talisman. De slangenschubben, de gouden cap, het label met het Bohème-logo en het juwelenkoord rond de hals van de flacon zijn typische ‘Serpent Bohème’-kenmerken.

HET VERHAAL VAN SERPENT BOHÈME

‘Serpent Bohème’ kent een rijke geschiedenis. Om hun liefde te vieren, gaf Frédéric Boucheron in 1888 zijn vrouw Gabrielle een collier in de vorm van een slang. Het symbool van eeuwige liefde en bescherming. Het sieraad moest bescherming bieden aan zijn vrouw gedurende de vele reizen van Frédéric. Dit is het begin van de ‘Boucheron Serpent Bohème’-collectie die vanaf 1968 de harten van vele vrouwen zou veroveren.