de musthave beauty boost voor 2020

een frisse huid

De musthave beauty boost voor 2020

New year, new skin! Volgens de Talkies redactie is lotion dé musthave die niet meer uit jouw badkamerkastje mag ontbreken. De keuze is reuze en daarom hieronder een lijstje met onze favorieten.

Sensai

Een rijke, vochtverzorgende lotion die de huid verstevigt en voorziet van vocht. Voor de normale tot droge of zelfs zeer droge huid is dit een redder in nood. ’s Morgens en ’s avonds lekker royaal aanbrengen, vervolgens een emulsie en/of crème gebruiken die afgestemd is op het huidtype en je bent helemaal ready to go!

https://www.instagram.com/p/BsVyQaJAQPg/

La Prairie

Een transformatieve stap in je huidverzorgingsritueel, Skin Caviar Essence-in-Lotion bereidt de huid voor om te profiteren van de voordelen van de serums en behandelingen die volgen. Deze lichtgewicht, maar krachtige formule bevat kaviaarwater, een zeer geconcentreerde infusie met actieve kaviaarrijke onderdelen. Klinkt chique, zo voelt-ie ook. Heerlijk!

https://www.instagram.com/p/BzQYkAKHTIJ/

Sisley

De verzorgende essentiële lotion Sisleÿa is de bron van werkstoffen van je dagelijkse anti-agingverzorgingsritueel. De lotion bereidt de huid voor en maakt haar ontvankelijker voor de volgende verzorgingsproducten. Het malve-extract dat in de lotion zit hydrateert de huid dankzij vochtvasthoudende moleculen, fytosqualaan hydrateert en voedt de huid dankzij vetten die qua structuur dicht bij de structuur van huidvetten liggen en ginkgo biloba stimuleert de huid.

https://www.instagram.com/p/BriRP9aF2WY/

hannah

Na het reinigen met de Cleansing Milk van hannah – waar we ook mega fan van zijn – is het tijd voor de hannah lotion. Met deze ultrazachte en verfrissende lotion kalmeert de huid voelbaar en de structuur van je poriën wordt zichtbaar verfijnd. Hierdoor ervaar je direct een natuurlijke frisheid en onthult zich een stralend frisse teint. Daarnaast verhoogt deze lotion de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van uw huid. Doe er je voordeel mee! 😉

https://www.instagram.com/p/Bw2B3ECFtc2/

Bron omslagfoto: Anna+Nina