Laboratory K

Dé nieuwe k-beautyshop in de 9 Straatjes

Vanaf september is Amsterdam een beauty hotspot rijker: Laboratory K opent haar deuren! Een nieuwe winkel met alleen maar K-beauty producten. Dit zijn beautyproducten van Koreaanse afkomst én ze zijn volledig veganistisch, dierproefvrij en clean. De beautywinkel bevindt zich midden in de 9 Straatjes in Amsterdam, op de Huidenstraat 32. Een absolute must visit voor alle beautygoeroes!

Koreaanse verzorgingsproducten ofwel K-beauty is geen nieuw begrip. De producten zijn al tijden geliefd bij beauty liefhebbers om het effect van een schone en stralende huid. En met die fijne producten is Laboratory K gevuld. Behalve dat alle producten van Koreaanse komaf zijn, zijn de producten ook clean, veganistisch en dierproefvrij. Dit houdt in dat de producten geen ingrediënten bevatten die potentieel schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid en geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten.

Laboratory K biedt een ruim aanbod van meer dan 150 hand-, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten van 11 verschillende Koreaanse merken. Eén van deze merken is Georganic, in Europa exclusief verkrijgbaar in de Laboratory K winkel en webshop. De andere verkrijgbare merken zijn: Purito, Klairs, Pyunkang Yul, iUNIK, Benton, Neogem, The Vegan Glow, Cosrx, E Nature en Yadah.

De bedenker en eigenaar van Laboratory K is modeontwerper en winnaar van de Frans Molenaar Award: Hyun Yeu. Geheel volgens zijn missie is de nieuwe winkel in de hoofdstad vrolijk gekleurd met pastel pantone kleuren in combinatie met veel licht en witte muren die zorgen voor een frisse look. De pastelkleuren representeren de Koreaanse popcultuur. 

Bij een bezoek aan Laboratory K word je meegenomen in de wereld van de Koreaanse verzorgingsproducten en haar kenmerkende beautyrituelen die vaak bestaan uit meer dan 10 stappen.  In de winkel mag je alle producten testen en kan je jouw eigen verzorgingsritueel uitstippelen voor een stralende huid. De webshop biedt hetzelfde assortiment mét video’s over hoe je de producten moet gebruiken.