hannah BeYOUty Serum

Dé oplossing tegen maskne

Mondkapjes blijven voorlopig helaas noodzakelijk, waar onze huid niet altijd blij mee is. Velen van ons hebben te maken met maskne – acne op de huid waar je je mondkapje draagt. Daarom lanceert hannah dé oplossing om toe te voegen aan je beautyroutine: hannah BeYOUty Serum. Dit multi-inzetbare serum gaat geen huidprobleem uit de weg, dankzij de mix van effectieve ingrediënten zoals Cannabidiol, Ferulic Acid en Niacinamide. Het voorkomt maskne en geeft een egaal en vlekkeloos resultaat voor iedere huidtint. Dé skincare-musthave van 2021!

Bij hannah worden huidverbeterende producten ontwikkeld vanuit de kern van een huidprobleem. Sinds het ‘nieuwe normaal’ kennen we een heel nieuw huidprobleem en is hannah direct de uitdaging aangegaan om hiervoor het beste product te ontwikkelen. Het BeYOUty Serum bevat een unieke mix van hoog gedoseerde en kwalitatief, reeds bewezen ingrediënten van Cannabidiol en Niacinamide. Samen met het innovatieve Ferulic Acid zorgt deze combinatie ervoor dat het serum breed inzetbaar is. Het brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen. Het draagt bij aan krachtig huidherstel en heeft een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces, wat natuurlijk ook heel fijn is.

Eén van de meest voorkomende problemen bij huidbeschadigingen is dat de beschadiging vaak een rode of zelfs een blijvende vlek achterlaat. Dankzij het hoge percentage Niacinamide werkt het BeYOUty Serum oplichtend op pigmentvlekken en pigmentverstoringen die door trauma veroorzaakt zijn. Het vermindert reeds gevormde hyperpigmentaties en huidverkleuringen en voorkomt tevens het ontstaan hiervan. Mede door de toegevoegde Cannabidiol heeft het een positieve werking bij iedere denkbare huidtint en biedt de ultieme uitkomst voor een egale en vlekkeloze huid.

Mondkapje dragen zonder (huid)problemen

Dankzij de krachtige antioxidant werking van Ferulic Acid in het BeYOUty Serum wordt de weerstand van de huid intensief verbeterd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV- of infraroodstraling en mondkapjes. De natuurlijke huidbarrière wordt versterkt en zelfs het huidverouderingsproces kan worden vertraagd. Niacinamide ondersteunt de kalmerende werking, maakt de huid meer weerbaar, gaat irritaties en vochtverlies tegen en vermindert jeuk. Hierdoor is het serum zeer geschikt voor de gevoelige en zelfs geïrriteerde huid die bijvoorbeeld door het veelvuldig dragen van een mondkapje uit balans is geraakt.

Het BeYOUty Serum is voor € 65,- verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches. Check hannah.nl voor meer info.