New in town

Hawaiian

Hawaiian is sinds gisteren officieel voor iedereen geopend en dat vierden ze door de eerste honderd klanten een gratis pokébowl te geven. Hawaiian is een pokébowlketen die na groot succes door heel België, en een aantal locaties in (Zuid-)Nederland, nu voor het eerst in Amsterdam zijn deuren opent. Denk aan de snelheid van een fastfoodconcept maar dan supergezond, in oneindig veel variaties. Je kunt zelf je bowl samenstellen op een van de grote schermen, of gewoon makkelijk aan de kassa.

Hawaiian’s nadruk op vers, gezond eten en de focus op het welzijn van de medewerkers heeft de keten een trouwe schare fans in België opgeleverd. Na succesvolle openingen in steden als Maastricht, Eindhoven, Tilburg en Arnhem, zijn maar liefst twee nieuwe filialen in Amsterdam de volgende logische stap. Deze zijn dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur geopend.

LEES OOK: DE LEUKSTE PLEKKEN OM HET EK TE KIJKEN

‘We zijn enorm blij ons succesverhaal voort te zetten in de Nederlandse hoofdstad,’ aldus Hawaiian-CEO Mattijs Hermans. ‘Onze missie blijft om gezonde voeding toegankelijk en smakelijk te maken voor iedereen. In Amsterdam zijn we er zowel voor de locals als voor dagjesmensen die een snelle, gezonde maaltijd willen. We kijken ernaar uit om alle Amsterdamse bezoekers vanaf juli te verwelkomen en te verrassen met onze verrukkelijke creaties.’

Sinds de oprichting in 2018 in Vlaanderen, maakt Hawaiian het gemakkelijk om van deze gezonde én lekkere maaltijd te genieten. Het motto van de keten, ‘Making Healthy Easy’, koppelt de efficiëntie van fastfood aan de kwaliteit van gezonde en smaakvolle pokébowls. Of je nu op je werk bent, gaat picknicken of een shoppauze nodig hebt, Hawaiian staat altijd klaar om dé perfecte pokébowl te maken.

Inmiddels zijn er meer dan veertig Hawaiian-vestigingen in België en Nederland, die vermaard zijn om de ruime keuze aan pokébowls. Er zijn zeven House Favorites, waarvan twee vega(n) opties, die zowel in medium als large formaat besteld kunnen worden. Voor elke proteïne (vlees, vis of kip) is een unieke pokébowl samengesteld, waarbij bezoekers alleen de basis (rijst, salade, quinoa & zoete aardappel of nacho’s) nog maar hoeven te kiezen . Alle bowls zijn bovendien volledig halal. Voor degenen die hun bowl zelf willen creëren, heeft Hawaiian de ‘Maak je eigen pokébowl’-optie: kies je favoriete basis, proteïne, je vijf favoriete mix-ins, toppings en een van de twaalf unieke dressings voor een persoonlijke smaakbeleving. Fun fact: Met de grote variëteit aan ingrediënten zouden 2,7 miljard verschillende bowls gemaakt kunnen worden. Dat maakt gevarieerd eten – desgewenst dagelijks – wel heel makkelijk!