Dr. Hauschka

pop-up-beautyboutique in Pulitzer Amsterdam

Ben jij toe aan een fijne beautybehandeling om even helemaal te ontspannen? Dan is de nieuwe pop-up-beautyboutique van Dr. Hauschka echt iets voor jou! Een hotelkamer in het Pulitzer Amsterdam, met eigen ingang vanaf de Prinsengracht, is omgetoverd tot heuse beautyboutique. Een heerlijke oase van rust, midden in de stad!

Het 100% natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka en vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam hebben de handen ineengeslagen voor de unieke pop-up beautyboutique. Pulitzer Amsterdam is met een uitgestrekte binnentuin de ideale plek om even de drukte van de stad te ontvluchten. De samenwerking met het iconische Dr. Hauschka maakt de plek om even te pauzeren compleet, met een hotelkamer die is omgetoverd tot een ontspannen beautyboutique.

De holistische benadering van Dr. Hauschka zorgt ervoor dat niet alleen je huid en uiterlijke schoonheid opknapt, maar ook je innerlijke wereld goed verzorgd wordt. De gecertificeerde Dr. Hauschka-therapeuten verzorgen jouw huid met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, die volledig worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Het uitgebreide treatment-menu bestaat uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een vitaliserende voetbehandeling. Van de klassieke gezichtsbehandeling ontwikkeld door Elisabeth Sigmund, tot een verstevigende gezichtsbehandeling voor tijdloos mooie en gladde huid, of een heerlijke lichaamspacking met verzorgende oliën.

De pop-up beautyboutique is tot ten minste eind februari 2021 geopend. Van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur, en op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur. Reserveren kan via de website van Pulitzer Amsterdam.