Smells good

Duurzame beautymusthave

Het Colonia-universum van Acqua di Parma breidt uit met een heerlijke nieuwe geur: Colonia Futura. De geur staat symbool voor het duurzaamheidsmanifest van het historische Italiaanse Huis dat de veelbetekenende naam Acqua di Parma Futura draagt. Met dit initiatief wil Acqua di Parma een positieve impact op het milieu en de samenleving maximaliseren. Een lekkere én duurzame beauty musthave dus!

Het Acqua di Parma Futura-programma is ontworpen om de Italiaanse natuur, cultuur en kunst te behouden, te beschermen en door te geven aan toekomstige generaties via een ethische, transparantie en duurzame aanpak. De nieuwe eau de cologne geeft een eigentijdse twist aan de iconische Colonia en zijn kenmerkende Frutti d’Oro. De heldere, sprankelende noten van bergamot uit Calabrië, de zachtheid van muskaatsalie en de frisheid van lavendel zijn de belangrijkste essences van Colonia Futura. De geur is bovendien gecreëerd met respect voor de lokale gewassen en bevolking. Ook de verpakking, ontworpen volgens een milieuvriendelijk procedé, is duurzaam.

De geur heeft eerste subtiele tonen van vetiver, gehuld in een prachtige citrusexplosie van bergamot, citroen en grapefruit, en ondersteund door de kruidige nuances van roze peper. De levendige accenten worden zachter en aromatischer, en het hart van de geur onthult een zoete varen. De grassige, frisse nuances van lavendel en het bijna tastbaar aroma van salie creëren een prachtig duet. Deze harmonie wordt op de achtergrond perfect aangevuld met houtachtige, intens aardse toetsen van vetiver.

Acqua di Parma Colonia Futura 180ml is verkrijgbaar voor € 162,-.