Talkies Test

Beautyroutine met Sisleÿa Crème Gel Frais

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge is een verzorgingslijn met meer dan vijftig actieve anti-aging ingrediënten. De perfecte combinatie van al deze ingrediënten biedt een ongeëvenaarde doeltreffende werking om rimpels en verlies van stevigheid tegen te gaan. De Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge-verzorgingslijn heeft er dit jaar een derde textuur bijgekregen: Crème Gel Frais. Een nieuwe, lichte textuur, maar met dezelfde doeltreffende werking. Geschikt voor de gemengde tot vette huid, tijdens de zomerperiode of als je in een warm klimaat woont en op zoek bent naar een frisse huidverzorging met hoogwaardige anti-aging werkingen. Het gezicht hervindt de stevigheid en dichtheid van een jongere huid al na twee maanden. De teint is stralend en tekenen van vermoeidheid vervagen. Rimpels zijn zichtbaar verminderd. Editors Sanne en Valerie namen de proef op de som en testten de producten maandenlang uit. Lees hier onze ervaring!

Sanne: ‘Naar mijn mening heb ik een nogal moeilijke, rode, trekkerige en vaak geïrriteerde huid. Daarom vind ik het altijd spannend om nieuwe producten te proberen. Dit keer ben ik bijzonder nieuwsgierig naar hoe mijn huid zal reageren op deze nieuwe lijn van Sisley. Nu ik de veertig nader, worden mijn lachrimpels steeds duidelijker en de kraaienpootjes steeds dieper. Met de zomer in aantocht en mijn liefde voor zonnebaden is het echt tijd om mijn huid beter te verzorgen.

De eerste stap van mijn huidverzorgingsritueel is het aanbrengen van de Sisleÿa Lotion de Soin Essentielle. De lotion werkt verkwikkend en voelt fris en luchtig aan. Mijn huid lijkt de fijne substantie goed te absorberen en het gevoel is aangenaam. Het tweede product dat ik gebruik, is de Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Crème Contour des Yeux et des Lèvres. Dit breng je aan met een rollertje, wat ik persoonlijk erg fijn vind om het product goed en gelijkmatig aan te brengen. De geur is fris en niet te zoet; het doet me een beetje denken aan een hammam. Daarna gebruik ik de complete anti-aging crème Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Gel Frais. De crème brengt fijn aan en de verpakking is stijlvol en neutraal – geen schreeuwerige pot, maar een rustige witte. Ook het bijgeleverde spateltje is erg praktisch, zodat je niet met je vingers in de pot hoeft. Mijn huid voelt de hele dag zacht aan en reageert er gelukkig goed op. Hier kan ik wel aan wennen. Wanneer ik ’s ochtends in de spiegel kijk, merk ik echt dat mijn gezichtskleur frisser is! Ik zie er beter en uitgeslapen uit.

Na een paar maanden gebruik kan ik zeggen dat de fijne lijntjes rondom mijn ogen duidelijk minder zijn. Ook mijn wangen zien er weer fris en fruitig uit. Of de diepere lijnen ook minder zijn geworden, kan ik niet direct zeggen, maar de echte resultaten zullen na een aantal maanden pas echt zichtbaar zijn. Gisteren tijdens de lunch merkte een vriendin op dat ik zo weinig rimpels heb. Dat voelde als een groot compliment, haha!

Deze producten hebben mijn huidroutine echt veranderd en mijn huid verbeterd. Ik merk dat mijn huid beter gehydrateerd is, er gezonder uitziet en beter bestand is tegen de dagelijkse stressfactoren en omgevingsinvloeden. Het is heerlijk om te zien dat mijn huid er frisser en stralender uitziet, zeker nu de zomer eraan komt en ik weer volop van de zon- mét een goede uv-bescherming- ga genieten. Voor iedereen die op zoek is naar effectieve anti-aging producten die je huid een frisse en jeugdige uitstraling geven, kan ik deze lijn van Sisleÿa van harte aanbevelen. Mijn huid voelt niet alleen zachter en gladder aan, maar ziet er ook daadwerkelijk jonger en gezonder uit. Een absolute aanrader!’

‘De fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn minder, ook mijn wangen zijn weer fris en fruitig’

Valerie: ‘De zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, maar zodra het aantal graden Celsius begint op te lopen, vraagt mijn beautyroutine om een reset. Waar mijn huid in de winter schreeuwt om een vettige crème om de boel gehydrateerd, elastisch en fris te houden, heeft het in de zomer juist behoefte aan een lichte, frisse textuur. En daar is de Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais to the rescue. Nu ik ouder word merk ik hoe belangrijk de juiste verzorging voor mijn huid wel niet is. Niet alleen worden de eerste fijne lijntjes zichtbaar – vooral in de zomer, hallo lach- en fronslijnen! –, mijn huid is na een lange dag ook vaak gedehydrateerd waardoor ik niet alleen een trekkerig gevoel ervaar, maar ook vermoeid oog.

De eerste stap in mijn Sisleÿa-routine is – na het reinigen van mijn gelaat – het ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen van de Sisleÿa Lotion de Soin Essentielle op mijn gezicht en in mijn hals. Je hoeft het product maar een klein beetje in te masseren, want het trekt snel in. De lotion bevat werkstoffen als witte malva-extract en ginkgo biloba die de huid voeden en hydrateren en daar is niets aan gelogen, want ik merk vrijwel direct na het aanbrengen van deze lotion dat het mijn huid een hydratieboost en gezonde blos geeft.

De tweede stap in mijn routine is de Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Crème Contour des Yeux et des Lèvres. Een multitasker, zo kun je het gebruiken voor de ogen en oogleden en de huid rondom de lippen. Ik merk voornamelijk aan mijn ogen dat ik ouder word, want: (donkere) kringen en beginnende kraaienpootjes. Deze crème bevat onder andere perzische acacia en een eiwitcomplex van gist en soja, welke mijn ogen een frisse blik geven en mijn huid verstevigen. Bij de crème komt een handige roller waarmee je het product niet alleen fijn aanbrengt op de huid, maar ook goed mee in masseert en daarmee de doorbloeding stimuleert. Al na drie weken gebruik merk ik echt dat de kringen onder mijn ogen minder zichtbaar zijn.

De derde en laatste stap is het gebruik van de Sisleÿa Crème Gel Frais. Voor mij een musthave deze zomer, want zodra ik de mooie witte pot met crème open, vangt de lichte textuur mijn blik en komt de frisse en natuurlijke geur me tegemoet. Ik breng de crème aan middels onderstaande ‘vlinderorchidee’-techniek welke bestaat uit lichte massagebewegingen die de actieve werkstoffen laten opnemen door de huid. De crème trekt snel in, is niet vet en geeft een fijn en fris gevoel. Perfect voor in de zomer! Na een aantal weken merk echt verschil. Mijn huid is heel de dag gehydrateerd, voelt zacht aan en mijn teint is egaal. En ook al was het een lange dag, mijn huid oogt écht minder vermoeid dankzij de vermindering van fijne lijntjes.

‘Mijn huid is heel de dag gehydrateerd, voelt zacht aan en mijn teint is egaal. En ook al was het een lange dag, mijn huid oogt écht minder vermoeid’