Wonder Me Routine

Met deze vier stappen kom jij stralend voor de dag

Iedere dag wonderfull voor de dag komen? PUPA Milano introduceert de Wonder Me make-up routine. Een betoverende productlijn die iedere vrouw moeiteloos in staat stelt om een wonderfull look te creëren. Ontdek hier de vier stappen van De Wonder Me Routine accentueer jouw natuurlijke schoonheid!

Stap 1: Wonder Me Foundation voor een goede basis

Start je routine met de Wonder Me Foundation. De foundation heeft een lichte dekking die opgebouwd kan worden. Het egaliseert de teint direct en het laat de huid er glad en verfrissend uitzien. Met PUPA’s Wonder Me Foundation voel je je de hele dag zelfverzekerd en stralend.

Stap 2: Wonder Me Fatigue Eraser voor een frisse blik

Zeg vaarwel tegen donkere kringen, puistjes en oneffenheden met de Wonder Me Fatigue Eraser. Deze concealer zorgt voor een heldere en frisse blik. Het heeft een gemiddelde dekking en een lichte formule die de hele dag meegaat. 

Wonder Me Natural Sculpt € 26,50

Stap 3: Wonder Me Natural Sculpt voor een gedefinieerde look

Wonder Me Natural Sculpt is een contour palette om het gezicht te sculpten en definiëren. Het palette heeft twee poeders – een lichte en een donkere – voor een natuurlijk contouring effect. Het palette biedt de perfecte tinten om je jukbeenderen te definiëren. De zijdezachte textuur zorgt voor een makkelijk blendbare look met een verfijnend resultaat. 

Stap 4: Wonder Me Blush voor een gezonde gloed

Last but not least. Voeg een vleugje kleur toe aan je look met de Wonder Me Blush. Beschikbaar in diverse tinten, van zachte roze tot stralend koraal, geeft deze blush je een gezonde gloed. Breng het aan op de appels van je wangen voor een natuurlijke uitstraling. De zijdezachte textuur blendt moeiteloos en zorgt voor een stralende teint, ongeacht het seizoen.

Met deze vier stappen creëer jij binnen no-time stralende look!

De producten van de Wonder Me Routine zijn verkrijgbaar bij DA, Etos en geselecteerde webshops. Voor meer informatie, bezoek de website PUPA.nl en volg @pupamilanonl op social media voor de laatste lanceringen.