Dylan Purple

Iris Law is de muze van deze nieuwe parfum van Versace

Met een jong, dynamisch en uitgesproken model in de vorm van Iris Law laat VERSACE zien alle trends ver vooruit te zijn! ‘Het perfecte gezicht voor onze nieuwe geur: vrijgevochten, uniek, slim en een beetje wild’, aldus Donatella Versace. Lees hier meer over deze heerlijke nieuwe parfum van Versace: Dylan Purple!

Bloemig, fruitig en musk

De geur is opvallend. Lichte fruitnoten gaan ongemerkt over in een explosie van kleurrijke bloemen die neerdaalt op een rots van muskachtige noten en elke vrouw sensueel en zelfverzekerd achterlaat.

Topnoten: verse sinaasappel, sappige peer, bergamot
Hartnoten: paarse fresia, pomarosa, mahonie
Basisnoten: cederhout, ambroxan

De flacon

De persoonlijkheid van deze muze is vertaald in een flacon die op en top Versace is. Gedecoreerd met de befaamde Medusa, een flacon die geïnspireerd is op de Griekse mythologie in een kleurstelling die regelrecht van de catwalk komt.

Iris Law

Iris Law, dochter van Jude Law en Sadie Frost, sluit zich aan bij de VERSACE familie als nieuw gezicht van het merk. Wist je dat ze de peetdochter is van het wereldberoemde model Kate Moss? Ook het milieu is belangrijk voor VERSACE. Zo worden er een groot aantal vegan-ingrediënten gebruikt. Veel materialen ge-upcycled en 67,3% is biologisch afbreekbaar.

Iris Law is het perfecte gezicht voor onze nieuwe geur: vrijgevochten, uniek, slim en een beetje wild

Donatella Versace

Dylan Purple van Versace is te verkrijgen in een 30 ml flacon voor €64,50, een 50 ml flacon voor €89 en een 100 ml flacon voor €114. Bekijk voor meer informatie de website van Douglas.