Peel it off!

Last van een after summer-dip?

Terug van vakantie kijk je in de spiegel en in plaats van die mooie, zongebruinde huid die je de afgelopen tijd hebt gehad ziet je huid er nu opeens dof en vaal uit. Niet zo gek, want onder invloed van teveel UV-straling kan de huid verdikken en daardoor dof, grauw en vaal worden.

Een regelmatige peeling is geen overbodige luxe als je de huid mooi, zacht en glad wilt houden. Er is heel veel keuze, maar wij van Talkies helpen je graag bij het maken van de júíste keuze. Er zijn vele soorten peelings op de markt verkrijgbaar waardoor je simpelweg niet weet welke je wanneer en hoe vaak moet gebruiken. Met een peeling haal je de bovenste dode huidcellen weg, dit zorgt ervoor dat je huid weer een frisse uitstraling krijgt. Er zijn ook peelings die de diepere huidlagen stimuleren, dit zorgt ervoor dat er nieuwe cellen worden aangemaakt.

De Primum Elixer van hannah

Deze primer is een milde peeling op basis van amandelzuur en zorgt dat je binnen no-time weer een gladde, frisse en stralende huid hebt om te blijven shinen tijdens de herfst. Naast het peelende effect zorgt het ook voor hydratatie, waardoor je crème beter word opgenomen, geeft het meer stevigheid aan de huid, zodat rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen en vermindert het die onsierlijke huidverkleuringen die tijdens de zomer zijn ontstaan. Afhankelijk van je huidconditie kun je deze alleskunner drie, vijf tot zelfs acht(!) dagen achtereen gesloten gebruiken op advies van de huidcoach, maar ook als onderhoud een à twee maal per week. Deze breng je gewoon na je reiniging aan. Vervolgens wacht je een minuut en daarna kun je gewoon jouw crème aanbrengen! Simpel toch?

En dan… hannah’s Fade Treatment

Naast het peelen van je huid is voeden heel belangrijk, maar wel met de juiste ingrediënten. Zoethoutextract in hannah’s Fade Treatment is één van die juiste ingrediënten als het gaat om vlekken oplichten. Maak je geen zorgen; het licht alleen je pigmentvlek op! Zoethout pakt huidverkleuringen van binnen aan, dus waar ze ontstaan, maar ook van buitenaf waar ze helaas te zien zijn. Dubbel voordeel om die vlekken de kop in te drukken. Je kunt Fade Treatment tweeledig inzetten: om een probleem op te lossen, maar ook om het te voorkomen. Preventief denken kan je dus ook voor je huid doen.

Naast het aanpakken van het pigment bevat deze crème ook een SPF 10. Tijdens de ‘donkere’ maanden is er ook UV aanwezig en is een lage factor zeker aan te raden om zo te zorgen dat de vlekken niet verergeren of er nog meer bij komen. Tevens is aan de Fade Treatment macadamia-olie toegevoegd. Dit is een rijke olie dat de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aanvult. Het beschermt je huid tegen uitdroging én vroegtijdige huidveroudering.

Je kunt Fade Treatment heel mooi inzetten als dagcrème. Waarom? Je hebt een SPF, je pakt het probleem aan en je huid wordt voldoende gevoed.

Wij van Talkies zijn fan!

hannah.nl