International Chocolate Day

Make-up met een touch of chocolate

Vandaag is het International Chocolate Day. Natuurlijk dé dag om extra te genieten van je favo chocola, maar ook het perfecte moment voor beautymerk PUPA Milano om haar heerlijke Zero Calorie Chocolate-collectie in het zonnetje te zetten. De complete look van deze lijn bevat warme en omhullende tinten zoals diepdonkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino. De producten zijn subtiel geparfumeerd met chocoladetonen voor een verrassende zintuiglijke ervaring. Een moment om jezelf te verwennen voor je dagelijkse dosis chocolade, maar dan in je make-up!

ZERO CALORIE CHOCOLATE HIGHLIGHTING FACE PALETTE

De collectie bevat drie heerlijke producten in verschillende tinten: highlighting face paletten, oogschaduwpaletten en prachtig gepigmenteerde nagellakkleuren. De twee gezichtspaletten zijn gewijd aan kersen- en karamelchocolade. Elk palet bevat drie highlighters met een ultrastralende finish en is verrijkt met een heerlijke chocoladegeur. De donkere tint is ideaal voor de wangen en jukbeenderen; de lichte tinten zijn perfect om de hogere delen van het gezicht te benadrukken.

ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

De drie oogpaletten zijn geïnspireerd op de meest iconische chocolaatjes: Spicy, Ruby en Dark Chocolate. Elk palet bevat zeven oogschaduwkleuren in vier sensorische texturen: sprankelende multi-reflectie, mat, satijn en metallic. Alle oogschaduwtinten zijn heerlijk geparfumeerd met chocolade en zijn perfect om oneindig veel looks mee te creëren.

ZERO CALORIE CHOCOLATE NAIL POLISH

De nagellakkleuren uit de collectie zijn ultra-gepigmenteerd vanaf de eerste toepassing. De nagellak heeft een volumegevende textuur met een 3D-effect, wordt gelijkmatig verdeeld en droogt snel. Het resultaat: een intense en ultrastralende langdurige kleur op je nagels. Ook heerlijk: zodra de nagellak droog is, komt er een delicate chocoladegeur vrij.