hannah

Met een gezonde en stralende huid aan het kerstdiner verschijnen? Met deze lijn krijgt iedere huid een kans!

Iedere huid is uniek en verdient een persoonlijke, effectieve aanpak. Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend en puntgaaf uit. Huidproblemen zoals irritaties, allergieën en eczeem komen echter steeds vaker voor. Deze specifieke huidproblemen hebben tot gevolg, dat de huid uit balans raakt en daarmee haar gezonde uitstraling verliest. Vroeg of laat krijg je ook te maken met huidveroudering en ouder worden willen we natuurlijk allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De intensief herstellende producten uit de Red Line van het Nederlandse cosmeticamerk hannah zorgen voor een uitzonderlijk stevige, gave en gezonde huid. Deze geavanceerde producten vormen een revolutionaire methode om specifieke huidproblemen aan te pakken en vervolgens langdurig tegen te gaan. Speciaal ontwikkeld om de dieper gelegen huidlagen te stimuleren en om de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden.

Rode draad in huidverbetering

De hannah Red Line bevat daarom producten die probleemoplossend en -voorkomend werken. Fijne lijntjes, diepere rimpels, volumeverlies, irritaties, onzuiverheden, pigmentatie en/of huidbeschadigingen? Voor iedere huid is er een oplossing: First Aid, Juvi-Lite, Personal Choice, 4YOUth en Oxys Genes. Deze innovatieve crèmes bevatten unieke, samengestelde ingrediënten en pakken ieder probleem bij de kern aan en zorgen voor doeltreffende resultaten. Een huidcoach kan je adviseren welke crème het beste bij jouw huid en wensen past voor een maximaal resultaat. Tevens bevat de lijn ook de Primum Elixer, een effectieve peeling op basis van amandelzuur. Naast de peelende werking zorgt het voor optimale hydratatie, meer stevigheid en het verminderen van pigmentvlekjes. Kortom: gezond en mooi ouder worden is de rode draad in huidverbetering!

hannah Red Line

Finishing Touch

De feestdagen staan voor de deur en een perfect gave huid zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat ook hoog op het verlanglijstje. Niet iedereen, zeker mannen niet, wil dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Voor iedere huid én wens heeft hannah binnen haar rode lijn een passende finishing “Touch” ontwikkeld. Ben je op zoek naar een goede primer? Dan is de Touch of Silk de perfecte keuze. Wil je wel een mooie summer glow, maar liever geen make-up gebruiken? Ga dan voor de Touch of Colour. Draag je liever helemaal geen make-up? Brilliant Touch matteert een glimmende huid en dankzij de lichtweerkaatsing van wit diamantpoeder oogt je teint in één klap helder en egaal. Last van een beschadigde en/of geïrriteerde huid? De FiXing Touch draagt bij aan een snel herstel en helpt de weerstand van je huid te versterken. Dus wil je glimmen als een kerstbal of schitteren als een kerstster? Waar je ook voor kiest, voor iedere huid is er altijd een geschikte finishing touch!

Tip van de redactie!

Bij hannah hebben ze in de maand december een hele toffe actie. Zo krijg je -zolang de voorraad strekt- bij aanschaf van een Red Line product een hannah Cell Active (45ml) ter waarde van €39,- cadeau! Dit product stimuleert de doorbloeding van je huid, waardoor je huidverbeterende crèmes nog beter z’n werk kunnen doen en je straks met een prachtige glow aan het kerstdiner verschijnt. Niet alleen leuk om te geven, ook geweldig om zelf cadeau te krijgen. Check een huidcoach in de buurt en vraag naar de actie.

ZIE OOK: ZO KRIJG JIJ EEN VLEKKELOZE HUID